Turknette çok şikayet var müşteri hizmetleri noktasında. Hep şu yorumu görüyorum "fiber değilse Turknete yanaşmayın"VDSL'de hız değeri olarak pek fark oluşacağını sanmam. TT, Superonline, Vodafone vb. gibi sadece taahhütlü paket sunanları da tavsiye etmem. Taahhütsüz hizmet veren şirketlerde de kalite bölgelere göre değişmektedir. Bir tanesini tercih ettikten sonra beğenmezseniz diğerine geçiş yapabilirsiniz. Geçiş yapıldığında da kurulum ücreti alınmamakta ve sadece hizmet aktif olduktan sonra modem içerisine kullanıcı adı ile parola girilmesi yeterlidir.
Taahhütsüz ve kotasız olarak;
Netspeed: Speed Pro 75 (75<>8 Mbps) fiyatı 94₺
Millenicom: Taahhütsüz Fiber 100 (100<>8 Mbps) fiyatı 99,90₺
Türknet: Özgür İletişim (İndirmede hattın kaldırabildiği maksimum değer, göndermede 8 Mbps) fiyatı 139,90₺
İçlerinde en kararlı bağlantı sunan ve ping değerleri en iyi olan -genellikle- Türknet oluyor. Eğer diğer şirketler hat kaldırmaz diye 35 veya 50 Mbps indirmeli paket sunarlarsa onlarda da genelde 5-6 Mbps upload hızı oluyor. Upload hızını VDSL bağlantıda maksimum olarak Türknet'te alma garantiniz var.
TurkNet'te çok şikayet var müşteri hizmetleri noktasında. Hep şu yorumu görüyorum "fiber değilse TurkNet'e yanaşmayın."
Millenicom biraz sıcak gelmeye başladı bana ama bilemedim.
Netspeed'i denemenizi öneririm açıkçası. Ben 35/6 paketini kullanıyorum. Siz de sanırım 75/8 paketini alacaksınız. 8 aydır kullanıyorum. Memnunum.İyi akşamlar, yeni taşınacağım evde altyapı sorgulattığımda durum böyle. Fakat hangi firma iyi olur bilemedim çünkü yıllardır Superbox kullanıyorum. Benim için önemli olan upload hızının yüksek olması.
Eki Görüntüle 1323385
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.