Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Öncelikle selamunaleyküm, yıllardır biz 6 kişilik aile olarak Superonline kullanıyoruz ve 5 Mbps internet kullanıyorduk, son 2 sene de 16'ya geçtik fakat 11 Mbps hizmet aldık. Ayrıca uploaddan bahsetmiyorum 0.8 falan, yani yayın ve dosya yükleme imkansız. Taahhüt dolunca VDSL'ye geçmek istedik fakat bize 10 gündür geçmemize rağmen hala gelmedi ve annem kavga etti, sebep güleceksiniz fakat no 51 yerine no 52'ye bakmışlar. 2 yıl önce bize 500 liralık rezalet Reeder M7 GO'yu "hediye" olarak gönderip üstüne 2000-3000 ek para almışlardı, bu sefer de 1000 liralık Hometech tablet gönderip 3000 lira fazla almaya çalıştılar fakat biz iptal ettik artık. Konum vermiyorum fakat İstanbul Üsküdar'da yaşıyorum. TurkNet çok öneriyorlar ve TurkNet 40-50 Mbps falan destekliyor. İstediğim İstanbul'da "Türkiye ortalaması" kadar internet almak. 6 kişiyiz ve ben sık sık indirme yapmayı seven birisiyim fakat artık dosya boyutları 15-20 GB'leri sık sık bulduğundan her gün çok beklemeye maruz kalıyorum. Bu anlattıklarımdan sonra hangi internete geçmemiz idealdir?