VDSL için kablosuz çekimi en iyi modem önerisi

Zaten modeminiz varsa router alabilirsiniz. İleride fiber gelirse ek masrafsa etmemiş olursunuz.

Keenetic Extra DSL kullanıyorum 1 yıldır. Kendisi internet ile ilgili bütün problemlerimi çözdü diyebilirim. Sizin de gördüğünüz gibi ethernet ile arasında fark yok. 80 Mbit internet kullanıyorum ve full hız çekiyor. Telekom'un verdiği modem ile odamda 5 mbit dahi alamazdım.

Aradaki fark kullanılmaya verilecekse değer. Bir çok kişi Extra DSL özelliklerini dahi kullanmıyorum. Arkadaş modemi tak çalıştır yapacaksa neden Hero DSL fazladan para versin.
Marka bazında değil de ürün hakkında konuşursanız daha iyi olur. ZyXEL kötü bir marka değil bir çok iyi sorunsuz modemi var

Hocam kusura bakmayın ama anlamıyorsanız yorum yapmayın diyeceğim. Modemin özelliklerini isteseniz de istemeseniz de kullanıyorsunuz.

Sizin düşüncenizde en ucuz modemi al geç mantığı oluyor, bu özellikleri kullanmak için üst düzey bilgiye sahip olmak gerekmiyor. Zaten siz kullanmıyorsunuz. Modeme kablolu veya kablosuz olarak bağlandığınızda bağlantı kalitesi gözle görülür şekilde artıyor. Kısaca siz bir şey yapmıyorsunuz. Özellikten kastınız neydi bilmiyorum ama bu özellikler bağlantı kalitesini arttıran teknolojiler.

Bu konuda ne kadar bilgili olduğunuzu bu mesajınızda belli ettiniz zaten teşekkürler

aynen dostum zyxel var bende de 10 yıllardır kullanım yani yıllarır veriğim paranın yarı hızını aldım. ben bu bilinçli yapıldı ttnet tarafından. ttnet herkese veriği modem yarı yarıya cekiyor cunku yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…