VDSL için port açtirma

Şu an hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun?

Şu an Vodafone'yi kullanıyorum port vardı VDSL'e gecmek için basvurdum 1 hafta ne arayan oldu ne modem veren oldu. Ve başkası kaptı portu bende yazdım cumartesi günü iletisim bilgisi istedi Yusuf bey ve mesaj geldi.Arıza kaydı yerinden baktığımda şöyle bir şey çıkıyor bu nedir acaba?

Dosya Ekleri

• 20201102_173955.jpg
    20201102_173955.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar, altyapım 65 Mbps VDSL2 destekliyor olarak gözüküyor. Şu anlık 16 Mbps ADSL kullanıyorum sizce VDSL2 50 Mbps hıza geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Hat değerlerim nasıl iyi mi?
Bizde 8Mbps'lik internet paketi kullanıyoruz fakat seninkiyle tüm değerlerimiz uyuşuyor. Nasıl oluyor bu.

Ben TTNET kullanırken direkt Türknet'e geçiş yaptım. Geçerken ADSL kullandığım hizmeti VDSL yaptılar hatta. Hiç netim bile kesilmedi. Vodafone hangi altyapıyı kullanıyor bilmiyorum. TTNET olsaydı direkt Türknet'e geçin diyecektim.

Ben TTNET kullanırken direkt TürkNet'e geçiş yaptım. Geçerken ADSL kullandığım hizmeti VDSL yaptılar hatta. Hiç netim bile kesilmedi. Vodafone hangi altyapıyı kullanıyor bilmiyorum. TTNET olsaydı direkt TürkNet'e geçin diyecektim.

3 Yıldır Vodafone kullanıyorum. 4 ay oldu 2. taahhüdü yapalı adamlar 650 TL diyor.
Bizim bina içi tesisat tam 26 yıllık Allah Allah.

Bilmiyorum ki vallahi.

3 Yıldır Vodafone kullanıyorum. 4 ay oldu 2. taahhüdü yapalı adamlar 650 TL diyor.
Bu arada bendeki durumu anlatayım bize Vdsl vermeme sebepleri saha dolabının olduğu yerden tam tabela geçiyor ve biz farklı bir mahallede gözüküyoruz. Olduğumuz mahallede de saha dolabı yok.
Maalesef "tip 7 saha dolabı"gibi şeyler PRK hakim değilim. Yarışmacı olamadigimbicin üzgünüm.
Tip7 Saha dolabı Vdsl2 Hizmeti veriyor dostum. Oradan eve kablo çekiyorlar hop Vdsl.

Hocam merhaba, bende TT 16mbps paketini kullanıyorum altyapım ADSL.
Fakat sizin gibi bana da bir ay önce VDSL2 59mbps'ye kadar altyapım geldi.

Sırf ücretlendirme yüksek diye başlatamadım hiçbir şeyi.
Nasıl bir yol izlediniz?, ADSL'den nasıl geçtiniz?, ücretlendirmeniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı