Merhaba Millenicom kullanıyorum modemim VDSL. 10 dakikada bir modemin üstündeki internet ışığı yanmayı bırakıyor 5 dakika sonra geri yanmaya başlıyor ve internetim geri geliyor. Sebebini bilen var mı?
Sorun bu mudur bilmem ama ben bağlatmak için başvuru yaptığımda alt yapımın verilen hızı desteklemeyeceğinden dolayı sürekli kopma yaşanacağı söylendi. Satış politikası da olabilir tabi alt paketi satmak için. Sizin ki de böyle bir problem olabilir belki.
Sorun bu mudur bilmem ama ben bağlatmak için başvuru yaptığımda alt yapımın verilen hızı desteklemeyeceğinden dolayı sürekli kopma yaşanacağı söylendi. Satış politikası da olabilir tabii alt paketi satmak için. Sizin ki de böyle bir problem olabilir belki.
Hayır düne kadar hiçbir problem yaşamıyordum bu sabah kalktım ve biraz YouTube'da takıldım ondan sonra böyle yapmaya başladı. Alt yapımla alakası yok zaten 75 download a anlaşmıştık anlaştığımdan bile fazla uplaod alıyorum bana en fazla 4 upload alabileceğimi söylemişlerdi ara ara 8'e bile çıkıyor uploadım download 69-70 arası.