VDSL internet 10 dakikada bir gidiyor

woycle

Hectopat
Merhaba Millenicom kullanıyorum modemim VDSL. 10 dakikada bir modemin üstündeki internet ışığı yanmayı bırakıyor 5 dakika sonra geri yanmaya başlıyor ve internetim geri geliyor. Sebebini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde oluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
5 dk sonra da net geliyor

Sorun bu mudur bilmem ama ben bağlatmak için başvuru yaptığımda alt yapımın verilen hızı desteklemeyeceğinden dolayı sürekli kopma yaşanacağı söylendi. Satış politikası da olabilir tabi alt paketi satmak için. Sizin ki de böyle bir problem olabilir belki.

Sorun bu mudur bilmem ama ben bağlatmak için başvuru yaptığımda alt yapımın verilen hızı desteklemeyeceğinden dolayı sürekli kopma yaşanacağı söylendi. Satış politikası da olabilir tabii alt paketi satmak için. Sizin ki de böyle bir problem olabilir belki.

Hayır düne kadar hiçbir problem yaşamıyordum bu sabah kalktım ve biraz YouTube'da takıldım ondan sonra böyle yapmaya başladı. Alt yapımla alakası yok zaten 75 download a anlaşmıştık anlaştığımdan bile fazla uplaod alıyorum bana en fazla 4 upload alabileceğimi söylemişlerdi ara ara 8'e bile çıkıyor uploadım download 69-70 arası.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı