VDSL İSS Önerisi

Hocam TürkNet'in müşteri hizmetleri olayı çok kötü. Türk Telekom'da çalışan bir tanıdığım var. Tüm teknik arıza TT'ye yönlendiriliyormuş. Yani ona sorduğumda canlı desteği olmayan bir İSS'ye bulaşma dedi. Özellikle TürkNet'i hiç önermedi. Superonline tarifeli ve indirimli bir fiyat sunarsa, direkt geçerim. Şu an millenicom düşünüyorum. @1982
Millenicomda aynı. Onda da ping sorunu, paket kayıpları yaşayan çok. Müşteri hizmetleri çalışanları çok amatör hiç bir işini hallettiremezsin.

Hocam TürkNet'in müşteri hizmetleri olayı çok kötü. Türk Telekom'da çalışan bir tanıdığım var. Tüm teknik arıza TT'ye yönlendiriliyormuş. Yani ona sorduğumda canlı desteği olmayan bir ISS'ye bulaşma dedi. Özellikle TürkNet'i hiç önermedi. Superonline tarifeli ve indirimli bir fiyat sunarsa, direkt geçerim. Şu an Millenicom düşünüyorum. @1982

Hocam TT'ye yönlerdirmelerinin sebebi altyapılarının TT altyapısı olması zaten, her bölgede değişiyor benim arkadaşım kullanıyor gayet memnun neredeyse hiç sıkıntı yaşamamış.

O zaman Türk Telekom veya Superonline düşüneyim. 3-4 ay önce TT aramıştı. 24 Mbps hız için 90 TL fiyat biçmişlerdi. Gene aynı teklif olursa, TT'ye geçeyim. @1982
Diğer firmalar çağrı merkezi kurmadığı için maliyetten düşüyolar. Buda ucuz internet vermelerini sağlıyo. Ama müşteri memnuniyetini düşünmüyolar. Kabloneti de araştırabilirsin belki altyapısı vardır.

Maalesef kablonet alt yapısı mevcut değil. Vodafone'de inanılmaz ping sorunu yaşıyorum. ADSL kullandığım için olabilir. Peki Vodafone'de VDSL tarifeye geçsem, ping sorunum biraz olsun düzelir mi? @1982
Ping te düzelme olacağını sanmam. Senin kutuya uzaklığın ve tesisat kablonun kalitesine bağlı değişiklik gösterir.

Türknet veya Millenicom öneririm. Netspeed'de paket kaybı sorunu var, online oyun oynayan biri için son tercih Netspeed olmalı.

Hangisini seçerseniz seçin, VDSL geçiş sonrası hat değerlerinizi atında bir bakalım, yorumlayalım hocam.
merhaba sizin yazılarınızı gördüm ve sizde türknet kullanıyormuşsunuz benim türk.net istanbul sunucusunda hep 48 pingim oluyor benim hızım tüm saatler yüksek
her şey tamam ama ping çok yüksek sizce nasıl destek kaydı açmalıyım ts 50-60ms as 100-102 hız da bu şekilde ondan önce 2 kez destek kaydı açtım buarada onada kopyla yapıştır yapıp kapattılar
Türk Telekom Hız Testi - Google Chrome 29.06.2020 14_22_12 (2).png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı