VDSL Kablo Hat Desteği

Akyolbrothers

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şimdi ben TürkNet'ten 35 MBPS VDSL ile internet aldım. Önceden internet bağlatmıştık ADSL ile. Şimdi benim sorum VDSL hat ile ADSL kablo bağlanır mı? Ve ben VDSL olarak alabilir miyim bu bağlantıyı? Modemimde ADSL/VDSL/fiber uyumlu. Yoksa en baştan VDSL hat mı çekmem gerek?

VDSL senin müdahele edeceğin bir şey değil. Apartmanın kutusuna gelen kablo ile alakalı. Bulunduğun muhitin VDSL hattına müsait olması ve modeminin VDSL desteklemesi yeterli, bunun dışında hiçbir şey yapmana gerek yok.

Selam farklı bir konu açmak istemedim internet hizmetimi adsl olarak almaktayım VDSL olarak altyapı destekliyor yalnız internet sağlayıcı firmalar ile yaptığım görüşmelerde adsl hattı VDSL olarak kullanılmıyormuş o nedenle VDSL boş port açılması gerekiyormuş doğrumudur boş port içinde türk telekoma dilekçe vermem gerekiyormuş?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı