Çözüldü VDSL modem önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba.
D-Smart VDSL internetini kullanıyorum. Kısacası çok büyük hızlar almıyorum ama verdikleri modemden kaynaklı olarak kopmalar yaşıyorum sürekli. Modem değişimi yapılsa dahi 2-3 ay sonra aynı sorun baş gösteriyor.
Aşırı pahalı olmayacak şekilde bütçe dostu, gidip hemen şu an alabileceğim bir modem tavsiyeniz var mı?
Lokasyon: Adana.

Çözüm
TurkNet'inde kullandığı ZyXEL VMG3625-T50b güzel hem gigabit desteği de var. Senin için gigabit desteği önemli değilse Keenetic'in modellerine bakabilirsin 350-500 civarında.
Tavsiyem kenetic extra DSL ya da ASUS AC750 almanı tavsiye ederim 550 TL civarında o kadar yok ise ikinci el TP-Link TDW9970 işinizi görür.

Artı -1 Eksi
TurkNet'inde kullandığı ZyXEL VMG3625-T50b güzel hem gigabit desteği de var. Senin için gigabit desteği önemli değilse Keenetic'in modellerine bakabilirsin 350-500 civarında.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…