VDSL modem önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1500 TL civarı bütçem var. TurkNet'e geçeceğim. 100 MB VDSL altyapısı var. Hangi modeme baksam şikayet var. Hangisini önerirsiniz veya ekleyeceğiniz modem var mı?
+Tenda v12.
+TP-Link VR300.
+Vodafone H300s.
Bunlar araştırıp bulduklarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 1500 TL civarı bütçem var. TurkNet'e geçeceğim. 100 MB VDSL altyapısı var. Hangi modeme baksam şikayet var. Hangisini önerirsiniz veya ekleyeceğiniz modem var mı?
+Tenda v12.
+TP-Link VR300.
+Vodafone H300s.

Tenda V12 olabilir.

TP-Link VR300 tabii ki. 100Mbps'yi sabit verir aksi bir durum olmadığı sürece tabii ki. Tenda V12'de başka bir seçenek çok farketmez.

Başlığa baktığım anda VR300 demek için girmiştim, zaten seçeneklerin içinde de belirtmişsiniz.
Şu an bende boşta bir VR300 modem var. Eve yeni fiber altyapı geldiği için İSS modemi zorunlu olarak değiştirdi, yoksa VR300 kullanmaya devam edecektim.
Kesinlikle VR300 derim.

+Tenda v12.
+TP-Link VR300.
+Vodafone H300s.
Vr300 kullanıyorum, tam bir f/p ürünü. Çok stabil ve yapması gerekeni yapıyor.

Başlığa baktığım anda VR300 demek için girmiştim, zaten seçeneklerin içinde de belirtmişsiniz.
Şu an bende boşta bir VR300 modem var. Eve yeni fiber altyapı geldiği için İSS modemi zorunlu olarak değiştirdi, yoksa VR300 kullanmaya devam edecektim.
Kesinlikle VR300 derim.
KÖtü yorumda çok gördüm vr300'den memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla.

KÖtü yorumda çok gördüm vr300'den memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla.
Şöyle söyleyeyim, bende yazlık evde kurulu, 2 yıl önce aldım. Alet yılda yaklaşık 10 ay falan (elektrik kesintileri hariç) sürekli elektrikte, çalışıyor. Evde güvenlik kameraları var, 7/24 çalışıyor. Elektrik kesilmediği ve telefon hattı kopmadığı sürece günlerce, haftalarca kopmadan, kapanmadan çalışıyor. Stabilitesinden memnunum.

Altyapına göre karar ver bence ama kesinlikle Keenetic bir modem öneririm. VR300 dahil 3 modem denedim günün sonunda Keenetic Omni DSL alınca dünya varmış dedim. Diğer modemlerle 35 Mbps üzeri hız tanımlanınca bağlantı sürekli kopuyordu. Keenetic ile 88 Mbps tanımlı şu an sıkıntı olmadan kullanıyorum. VR300 benım deneyimimde Wi-Fi kalitesi olarak çok kötüydü. 300 liralık modem daha iyi çekiyor VR300'den.

Altyapına göre karar ver bence ama kesinlikle Keenetic bir modem öneririm. VR300 dahil 3 modem denedim günün sonunda Keenetic Omni DSL alınca dünya varmış dedim. Diğer modemlerle 35 Mbps üzeri hız tanımlanınca bağlantı sürekli kopuyordu. Keenetic ile 88 Mbps tanımlı şu an sıkıntı olmadan kullanıyorum. VR300 benım deneyimimde Wi-Fi kalitesi olarak çok kötüydü. 300 liralık modem daha iyi çekiyor VR300'den.
Keenetic omni de 5gghz olsa çok güzel olurdu. Onu düşünüyordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı