VDSL modem önerisi

CancurFear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Keenetic Omni KN-2011 VDSL modem kullanmaktaydım fakat üç gündür sürekli bağlantı kopmaları yaşamaya başladığım için yeni bir modem arayışı içerisindeyim. Yeni bir modem öneriniz var mıdır?

Nereye sorarsanız sorun önereceği modemler arasında bu iki modem kesinlikle olur.

Nereye sorarsanız sorun önereceği modemler arasında bu iki modem kesinlikle olur.

Açıkçası Keenetic alma taraftarıyım ama tekrar bu bağlantı sorununu yaşamaktan korkuyorum.

Keenetic Extra DSL bağlantı açısından güvenilir bir modem kolay kolay sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.

Peki Wi-Fi 6 destekli farklı modele gerek var mıdır?

Keenetic Extra DSL bağlantı açısından güvenilir bir modem kolay kolay sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.

Reset atıp temiz bir kurulum atmayı denediniz mi?

Evet birçok kez denedim hatta müşteri hizmetleri olsun (Netspeed) gerek TT ekipleri olsun bugün bayağı bir uğraştık 4 port değişikliliği yaptık sorun devam ediyor.

Peki Wi-Fi 6 destekli farklı modele gerek var mıdır?

Evet birçok kez denedim hatta müşteri hizmetleri olsun (Netspeed) gerek TT ekipleri olsun bugün bayağı bir uğraştık 4 port değişikliliği yaptık sorun devam ediyor.

İllaki Wi-Fi 6 olsun diyorsanız Keenetic Hopper var tamamen aynı modem sadece Wi-Fi 6 var bunada bir bakın isterseniz ve AX1800 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı