VDSL modem önerisi

Vladimir Putin

Hectopat
Daha fazla  
Yeni eve geçtiğim için yeni internet bağlattım 100 Mbps internet paketine geçtim kablolu hiçbir sıkıntım yok ama telefonda bağlantı kopmaları yaşıyorum. telefondan Speedtest yaptığımda 3'ü geçmiyor hız. yeni modem öneriniz var mı? ev 4+1 modem evin bir ucunda öbür ucundan neredeyse hiç çekmiyor yan odadan bile zar zor çekiyor. bütçem 2000-2500 TL arası, sinyal gücü yüksek VDSL modem önerilerinizi alırım.

Farklı bir modem hızını etkilemez ama kopmalara etkisi olur. 3 mbps hız alıyorsan problemin modem kaynaklı değil.

Yeni eve geçtiğim için yeni internet bağlattım 100 Mbps internet paketine geçtim kablolu hiçbir sıkıntım yok ama telefonda bağlantı kopmaları yaşıyorum. Telefondan Speedtest yaptığımda 3'ü geçmiyor hız. Yeni modem öneriniz var mı? Ev 4+1 modem evin bir ucunda öbür ucundan neredeyse hiç çekmiyor yan odadan bile zar zor çekiyor. Bütçem 2000-2500 TL arası, sinyal gücü yüksek VDSL modem önerilerinizi alırım.

Sana modem değil mesh sistem lazım bunu alıyorsun birini Ethernet ile modemin yanına bağlıyorsun diğerini evin ortasına koyup prize takıyorsun sonuncuyu da evin diğer ucuna koyup onu da prize takıyorsun.

Kesinlikle bu modemi öneriyorum. 100 Mbps için ideal. Çekim gücü ve hız performansı gayet iyi. (Ama 4+1 için yetmez. Mesh sistemi veya sinyal güçlendirici almanız gerekiyor.) Arayüzü sade ve karışık değil. İstediğiniz işlemi kafanız karışmadan yapabiliyorsunuz. Neredeyse her ay güncelleme geliyor. 12 Mbps internetim var. QoS ayarı ile beraber kablosuz bağlantıda minimum ping ile online oyun oynayabiliyorum. Kopma, hız düşüklüğü vs. asla olmuyor.

Kesinlikle bu modemi öneriyorum. 100 Mbps için ideal. Çekim gücü ve hız performansı gayet iyi. (ama 4+1 için yetmez. Mesh sistemi veya sinyal güçlendirici almanız gerekiyor.) Arayüzü sade ve karışık değil. İstediğiniz işlemi kafanız karışmadan yapabiliyorsunuz. Neredeyse her ay güncelleme geliyor. 12 Mbps internetim var. QoS ayarı ile beraber kablosuz bağlantıda minimum ping ile Online oyun oynayabiliyorum. Kopma, hız düşüklüğü vs. asla olmuyor.

Bunu alsam kendi modemimi kullanıp bunu router olarak kullansam evin ortasına yerleştirsem Xiaomi'ni Wi-Fi range extender N300 cihazı var onu da evin sonuna koysam güzel bir sistem olur mu uyum saglarlar mı birbirlerine.

Bunu alsam kendi modemimi kullanıp bunu router olarak kullansam evin ortasına yerleştirsem Xiaomi'ni Wi-Fi range extender N300 cihazı var onu da evin sonuna koysam güzel bir sistem olur mu uyum saglarlar mı birbirlerine.

Yeni bir modeme ihtiyacın yok dostum modemde kablolu olarak bir sorun yoksa sana mesh sistem yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı