DodemonX Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 282 21 Mart 2020 #11 anonimadam dedi: Tp link için sıkıntılı diyorlar doğrumudur Genişletmek için tıkla... Bilmem 1 yıldır kullanıyorum vdsl2 olarak hiçbir sorun görmedim.
anonimadam dedi: Tp link için sıkıntılı diyorlar doğrumudur Genişletmek için tıkla... Bilmem 1 yıldır kullanıyorum vdsl2 olarak hiçbir sorun görmedim.
anonimadam Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 38 21 Mart 2020 #12 DodemonX dedi: Bilmem 1 yıldır kullanıyorum vdsl2 olarak hiçbir sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Wifi kopması yaşıyormusun
DodemonX dedi: Bilmem 1 yıldır kullanıyorum vdsl2 olarak hiçbir sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Wifi kopması yaşıyormusun
DodemonX Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 282 21 Mart 2020 #13 anonimadam dedi: Wifi kopması yaşıyormusun Genişletmek için tıkla... nasıl yani
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #14 anonimadam dedi: Tamamdır hocam arttırmaya çalışacağım bütcemi Reis kanal ayarlarını yapmayı 5g ye cıkartmayı falan denedinmi bazen oto ayarlı olduğu için kopabiliyor Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar değiştirmedim. Sadece isim şifre verdim o kadar. Gerisi otomatik ayar.
anonimadam dedi: Tamamdır hocam arttırmaya çalışacağım bütcemi Reis kanal ayarlarını yapmayı 5g ye cıkartmayı falan denedinmi bazen oto ayarlı olduğu için kopabiliyor Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar değiştirmedim. Sadece isim şifre verdim o kadar. Gerisi otomatik ayar.