VDSL Modem Önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü
Herkese iyi sosyaller.

Malumunuz Covid salgını nedeniyle evlere kapandık. Bu süreçte modemde sürekli kopmalar, oyun oynarken droplar, inanılmaz ping artışları yaşamaya başladım. Şuan kullandığım modem biraz eski, TTNET'in vermiş olduğu Huawei'lerden. ISS olarak TurkNet kullanıyorum. 35megabitlik VDSL'e geçiş yapacağım ancak modem seçmede çok kararsız kaldım.

3+1 evdeyim. Modemin her yere iyi sinyal vermesini istiyorum. Bağlantı sorunu, kopmalar, düşmeler, hızda azalmalar yaşamak isteiyorum.

Asus DSL N16P

Şu ürün güzel gibi geldi ama daha uygun fiyata, aynı performansı alabileceğim cihaz varsa önerinize ihtiyacım var. Bütçem 250TL. 20 30 TL esnetebilirim tabi ama bu parayı verdiğime değsin istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben'de ASUS DSL-N17U var sürekli yazılım sorunları vb. artık illAllah dedirtti bende bunu aldım. Bu modem ASUS DSL-N17U'ya en azından birkaç kat basar kat kat daha iyi.
Teşekkür ederim. Hemen araştırıyorum. Farklı fikirler gelirse onları da değerlendireceğim ama senden başka yazan olmadı :)

Herkese iyi sosyaller.

Malumunuz Covid salgını nedeniyle evlere kapandık. Bu süreçte modemde sürekli kopmalar, oyun oynarken droplar, inanılmaz ping artışları yaşamaya başladım. Şuan kullandığım modem biraz eski, TTNET'in vermiş olduğu Huawei'lerden. ISS olarak TurkNet kullanıyorum. 35megabitlik VDSL'e geçiş yapacağım ancak modem seçmede çok kararsız kaldım.

3+1 evdeyim. Modemin her yere iyi sinyal vermesini istiyorum. Bağlantı sorunu, kopmalar, düşmeler, hızda azalmalar yaşamak isteiyorum.

Asus DSL N16P

Şu ürün güzel gibi geldi ama daha uygun fiyata, aynı performansı alabileceğim cihaz varsa önerinize ihtiyacım var. Bütçem 250TL. 20 30 TL esnetebilirim tabi ama bu parayı verdiğime değsin istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler.
Huawei HG552e modemden Asus DSL N16P modeme geçiş yaptım. Sadece download 12'den 20 megabitleri gördü. Ve kopma sorunu yaşamadım. Evde wifi'den kullananlar da memnun. İkinci el uygun fiyata alırsanız öneririm güzel vdsl için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı