VDSL Modem Tavsiyesi

JfWinks

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2014
Mesajlar
1.132
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
NetSpeed 35 Mbps tarifesinde kullanmak üzere VDSL bir modem arayışındayım. Almışken iyisini alayım, uzun süre uğraşmayayım diye düşünüyorum. Şu an kullandığım modem AirTies markasının AIR-5343 modeli. Eski bir modem, VDSL desteklemiyor fakat kablosuz gücü olarak gayet memnunum. 3+1 120 metrekare bir evde sıkıntı çıkarmayacak derecede Wi-Fi dağıtımı yapabileceğim bir modem alacağım (gerekirse elimdeki modemi router olarak kullanabilirim). Modeme genel olarak 1 bilgisayar, 3-4 telefon, 1 TV bağlı olacak.

Aklımdaki modeller Keenetic Extra DSL ve Tenda V1200. Aradaki fiyat farkına değecekse Keenetic almayı düşünüyorum. Farklı modem tavsiyeleriniz varsa ona da açığım tabii ki. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keenetic Omni DSL kullanıyorum. İmkan varsa Extra DSL olanı alın.
 
Kesinlikle Keenetic extra DSL bende kullanıyorum 3 yıl garanti veriyor ve sitesinde kayıt olursan 4 yıla çıkartıyor garantiyi ayrıca bulut işletim sistemi, WPA3 şifrelemeyi desteklemesi gibi tenda da bulamayacağımız özelliklerin bulunması cazip kılıyor bence.
 
Keenetic Omni DSL kullanıyorum. İmkan varsa Extra DSL olanı alın.

Hocsm bende Omni DSL almayı düşünüyorum Extra DSL almadığınıza pişman mısınız? Evdeki kullanıcılar telefondan en çok olsa video izliyor ve ADSL internet ile memnunlar VDSL geçeceğim hayli hayli memnun kalırlar diye düşünüyorum ne dersiniz?
 
Omni DSL de güzel modem. Extra DSL olanı Dual Band destekli ve 4 antenli. İmkan varsa alın. Telefon için 5 GHz daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı