VDSL Modem Tavsiyesi

byrupi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Soğutma ve İklimlendirme
Arkadaşlar merhaba,

Mevcutta şu an TurkNet kullanıyorum. Twitch yayını için Netspeed internet alacağım. 4 Mbps upload veriyorlar. Fiber altyapım yok. Hiper/VDSL alt yapımız var.

Kullanmakta olduğum modem bazen kafayı yiyor. Çalışan modem bi anda IP vermiyor. Resetlediğimde içinde elektrik kalıyor, enerjisinin boşaltılmasını vs bekliyorum.

Şu an evimde 1 modem, 1 Wi-Fi çıkışı, 3 de Ethernet çıkışı mevcut. Alacağım yeni modemde tüm çıkışların download ve upload hızlarını el ile ayarlamak istiyorum. Böyle bir modem var ise lütfen yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus DSL-AC51U öneririm.

İleriye dönük teknolojisi var ve fiyatı pahalı değil.
Kesinlikle alacağınız modemin AC desteğinin olduğuna dikkat edin zira AC standartı olmayan modemlerde performans kaybı oluyor.

Ben 50MBps’lik paket kullanıyorum N standardı ile en fazla 25MBps alıyorum.

Tabi ki laptopunuzda da AC Wi-Fi kartı olması gerekli.
Ayrıca modemdeki Qos özelliği ile istediğiniz cihaza istediğiniz hızı atayabilirsiniz.

@Recep Baltaş Hocam ethernet çıkışı 2 adet var. Şuan 3 adet çıkış kullanıyorum. Harici bir cihaz almadan aynı özelliklerde farklı modem tavsiye edebilir misiniz ?

Bunun dışındaki AC modemlerin fiyatı çok pahalı. Eğer bütçeniz AC modeme yetmiyorsa TP-Link TD-W9977 öneririm.

Bizzat kendim kullanıyorum, fena modem değildir fakat USB girişi yok.

Arkadaşlar Netspeed internet sağlayıcısına geçtim. 75 mbps hız alıyorum. Yedek modem olan VMG3312-B10B kullanıyorum.

4 ethernet çıkışlı modem için şuanaklımda DSL-AC52 var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı