VDSL paket internet ADSL kullanıyor

Akif Ertaş

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 gün önce ADSL kullanıyordum ve VDSL pakete geçtim. İnternet hızımda fazla bir değişiklik olmadı. Alt yapayım 70Mbps desteklerken ben 100Mbps aldım. Ancak aldığım paket ile hizmet aynı değil. Sadece tek cihaz ile Ethernet ile bağlanarak 17Mbps alıyorum internet hız testinde. İlk geçiş yaptığımda daha 7dk olmuşken müşteri hizmetlerini aradım verdiğiniz internet az diye. Beyefendi 7dk olmuş 24 saat içinde yükselecektir dediler. Herhangi bir şey değişmedi. Ne yapmalıyım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-10 144928.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-10 144928.png
    42,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2025-01-10 163726.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-10 163726.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 38
Yaklaşık 5 gün önce ADSL kullanıyordum ve VDSL pakete geçtim. İnternet hızımda fazla bir değişiklik olmadı. Alt yapayım 70Mbps desteklerken ben 100Mbps aldım. Ancak aldığım paket ile hizmet aynı değil. Sadece tek cihaz ile Ethernet ile bağlanarak 17Mbps alıyorum internet hız testinde. İlk geçiş yaptığımda daha 7dk olmuşken müşteri hizmetlerini aradım verdiğiniz internet az diye. Beyefendi 7dk olmuş 24 saat içinde yükselecektir dediler. Herhangi bir şey değişmedi. Ne yapmalıyım.

Hocam 1 hafta da sürebilir bu, fiziksel olarak hattınızı VDSL'ye taşıyorlar normaldir.

Müşteri hizmetlerine hız yükselmedi demek yerine "hala ADSL hattayım VDSL'e geçişim yapılmadı" derseniz yardımcı olabilirler. Geçiş işlemleri uzun sürmüyor normalde.

Ben eskiden adsl kullanırken, saha dolabına fiber geldiğinden, vdsl hizmet imkanım oluştu, sonra telefonla aramıştım iss firmamı, altyapımın vdsl desteklediğini, bundan dolayı hızlarımı arttırın ve hattımı vdsl çevirin demiştim, 5 dk sürmedi geçiş gerçekleşti.

İSS firmanızı arayın hemen hallederler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı