Şöyle diyeyim arkadaşlar, benim şimdi VDSL portum var ama eğer devam etmek istersem fahiş fiyat veriyor Telekom, ben de iptal edip başkasının üzerine hemen tekrar bu portu alabilir miyim?
Saha dolabına bağlı olarak değişir. Teknik servisten çalışanlar geldiğinde yanlarına gidip boş VDSL portu olup olmadığını sorabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar.
Saha dolabına bağlı olarak değişir. Teknik servisten çalışanlar geldiğinde yanlarına gidip boş VDSL portu olup olmadığını sorabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar.
@MytthArrow öyle şey olmuyor. Önce kim başvurursa ona veriliyor, hatta büyük ihtimalle altyapı TT'nin, önce kendi müşterisine verir portu. VDSL port sayısı ADSL'e göre az oluyor, eğer portlar dolarsa ADSL verilir.
@MytthArrow öyle şey olmuyor. Önce kim başvurursa ona veriliyor, hatta büyük ihtimalle altyapı TT'nin, önce kendi müşterisine verir portu. VDSL port sayısı ADSL'e göre az oluyor, eğer portlar dolarsa ADSL verilir.
Hocam zaten Türk Telekom müşterisiyim, gene Türk Telekom olmak için diyorum.
Yani kendi vdsl portumu gene Türk Telekom'da iptal ettikten hemen sonra başkasının üzerine kullanmaktan bahsediyorum.
Taşırsanız mevcut portunuz değişmez yani şuan gördüğünüz hız değerlerini almaya devam edersiniz. Şuan sorgulama yaptığınızda 16 mbit görünüyorsa boşta vdsl portu yok demektir yani sıfır abonelik yaparsanız adsl portu var ve 16 mbit alabilirsiniz diyor. Siz taşıma yaptığınızda bu durumdan etkilenmeyeceksiniz.