VDSL portu iptal edildikten sonra hemen tekrar kullanılabilir mi?

MytthArrow

Kilopat
Daha fazla  
Şöyle diyeyim arkadaşlar, benim şimdi VDSL portum var ama eğer devam etmek istersem fahiş fiyat veriyor Telekom, ben de iptal edip başkasının üzerine hemen tekrar bu portu alabilir miyim?

Sizce mantıklı mı?

Saha dolabına bağlı olarak değişir. Teknik servisten çalışanlar geldiğinde yanlarına gidip boş VDSL portu olup olmadığını sorabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar.

Biraz zor, şanslı olman lazım. VDSL portları ADSL portlarına göre sayıları az.
Hocam kendi portumu tekrar kullanmaktan bahsediyorum?
Saha dolabına bağlı olarak değişir. Teknik servisten çalışanlar geldiğinde yanlarına gidip boş VDSL portu olup olmadığını sorabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar.
Hocam ben iptal edince boş olacak ya onu tekrar ben kullanayım diyorum

@MytthArrow öyle şey olmuyor. Önce kim başvurursa ona veriliyor, hatta büyük ihtimalle altyapı TT'nin, önce kendi müşterisine verir portu. VDSL port sayısı ADSL'e göre az oluyor, eğer portlar dolarsa ADSL verilir.
Hocam zaten Türk Telekom müşterisiyim, gene Türk Telekom olmak için diyorum.
Yani kendi vdsl portumu gene Türk Telekom'da iptal ettikten hemen sonra başkasının üzerine kullanmaktan bahsediyorum.

Taşırsanız mevcut portunuz değişmez yani şuan gördüğünüz hız değerlerini almaya devam edersiniz. Şuan sorgulama yaptığınızda 16 mbit görünüyorsa boşta vdsl portu yok demektir yani sıfır abonelik yaparsanız adsl portu var ve 16 mbit alabilirsiniz diyor. Siz taşıma yaptığınızda bu durumdan etkilenmeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı