VDSL Wi-Fi extender tavsiyesi

Panko

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Biomass Energy Developer
VDSL altyapı için Wi-Fi extendera ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Ev çok geniş modemin Wi-Fi gücü araya 2 duvar girse bile ciddi oranda düşüyor 80Mbps bir internete sahibim çeyreğini aldırtmıyor iki üç duvar geçince. Extender çözer değil mi?

Hocam VDSL altyapı 5G alsam destekler mi? Bir MediaMarkt çalışanı internetin desteklemiyorsa boşuna 5G cihaz alma dedi bana extender alacaktım vazgeçtim bugün. Biraz araştırdım ama sonuç da bulamadım. İnternet altyapısı 5G kullanıp kullanamayacağımı etkiler mi 5G sadece bir teknoloji değil mi?

Hocam VDSL altyapı 5G alsam destekler mi? Bir MediaMarkt çalışanı internetin desteklemiyorsa boşuna 5G cihaz alma dedi bana extender alacaktım vazgeçtim bugün. Biraz araştırdım ama sonuç da bulamadım. İnternet altyapısı 5G kullanıp kullanamayacağımı etkiler mi 5G sadece bir teknoloji değil mi?
5G dediğiniz mobil içindir. Wifi 5 Ghz destekli cihaz demek istemiştir sanırım. Telefon,laptop gibi cihazınızın 5 Ghz desteği varsa router dan 5 Ghz den bağlanabilirsiniz. Yoksa 2.4 ten bağlanabilirsiniz.

5G dediğiniz mobil içindir. Wi-Fi 5 GHz destekli cihaz demek istemiştir sanırım. Telefon, laptop gibi cihazınızın 5 GHz desteği varsa routerdan 5 GHz'den bağlanabilirsiniz. Yoksa 2.4'ten bağlanabilirsiniz.

Çok teşekkür ettim hocam, cihazların 5GHz desteği olduğu sürece internet altyapısı önemli değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı