VDSL2 altyapım ile alınacak en yüksek hız değeri

rev0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Sivas/Merkez de yaşıyorum bölgemde VDSL2/Fiber altyapım var (sanırım) TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum download ve upload hızlarım ne olur yardımcı olursanız çok sevinirim. Yayın yapmak istiyorum bu yüzden upload benim için önemli hangi operatörde en hızlı uploadı alırım fiyatı Max 100 TL olan paketlerde.

Dosya Ekleri

• sty.PNG
    sty.PNG
    1,9 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Arkadaşlar Sivas/Merkez de yaşıyorum bölgemde VDSL2/Fiber altyapım var (sanırım) TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum download ve upload hızlarım ne olur yardımcı olursanız çok sevinirim. Yayın yapmak istiyorum bu yüzden upload benim için önemli hangi operatörde en hızlı uploadı alırım fiyatı Max 100 TL olan paketlerde.
Hemşerim 100MBps alırsın. :)

NetSpeed üzerinden altyapı sorgula buraya at bakalım.

Altyapini sorgula ona gore bir şey diyelim. Teorik olarak en fazla 100 Mbps alirsin.

Merkez de.

Semt seçtiriyor semt de de köyler var köyleri mahalle olarak koymuşlar. Kısacası benim bulunduğum adresi seçemiyorum bu diğer operatörlerde de olmuştu TurkNet,milleni.com gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı