VDSL2 İnternet Aşırı Yavaş

Mustafa Yurtalan

Hectopat
Yer
İstanbul Maltepe
Daha fazla  
Şu an evde tekim. 24 Mbps internetim 2 Mb hız alıyor. Modem sitesinde 24 gösteriyor.

Hat değerleri burada. Müşteri hizmetleri sorun bizden kaynaklı değil, sizin probleminiz dedi. Yapılabilecek her şeyi yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun modemde hocam çünkü eğer kablo sağlamsa. Bu arada ağa bağlanan cihazları kontrol edin komşunun internet şifrenizi patlatmış olabilir.
Ettim benden başka bağlanan yok. Daha 2 saat önce normal değer alıyordum modemi alalı 2 ay oldu malum türk telekom bir değişiklik yaprı bence.

Şu an evde tekim. 24 Mbps internetim 2 Mb hız alıyor. Modem sitesinde 24 gösteriyor.
Eki Görüntüle 741873

Hat değerleri burada. Müşteri hizmetleri sorun bizden kaynaklı değil, sizin probleminiz dedi. Yapılabilecek her şeyi yaptım.
Bende de 50 mbps internet var. 2 mbps'ye düşmüştü. Modeme ve bilgisayara restart attım. Düzeldi.

Hangi marka model modem bu? Orijinal CAT7 Ethernet kablosuyla bağlanın. Ardından Aygıt Yöneticisi'ne gir. "Ağ bağdaştırıcıları" yazısının yanındaki oka tıkla. "Kablosuz ağ bağdaştırıcısı" gibi bir şey yazan yere sağ tık yap. "Devre dışı bırak" yazana tıkla. Çıkan onaya evet deyin.
Ya modeminizin kablosuz performansı kötü ya da modeme uzak bir yerden hız testi yapılmış.

@Murat5038

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…