VDSL'e nasıl geçebilirim?

Ülkede internete 0 önem arkadaş. Senin şartlar daha zormuş. Geçmiş olsun umarım en kısa sürede kapına güzelinden bi altyapı uğrar.

Şöyle ki, VAE dahil her yer 16mbps olarak gösteriyor alabileceğim en yüksek hızı. Karşımdaki bina bu 82mbps denilen değere ulaşabiliyor. TürkNet'te de bana sormadan YAPA'ya geçirdiler. Böyle bir hakları var mı bilmiyorum ama söyleyeyim dedim. Yani kaldırım bi tarafı 16mbps diğer tarafı 80mbps alıyor gibi düşünün.

Port olmadığından da bu sonucu verebilir. Kendi daireni sorgulatınca 16 çıkıyor değil mi ?

TurkNet YAPA alt yapısında isen otomatik geçiriyorlar. Sana sormuyorlar.

Port olmadığından da bu sonucu verebilir. Kendi daireni sorgulatınca 16 çıkıyor değil mi ?

TurkNet YAPA alt yapısında isen otomatik geçiriyorlar. Sana sormuyorlar.
Kendi dairem değil. Bütün binada 16mbps sonucunu alıyorum.

YAPA altyapısında değildim normalde. YAPA altyapısı, bulunduğum adrese geldiği zaman direk YAPA'ya geçirdiler.

Kendi dairem değil. Bütün binada 16mbps sonucunu alıyorum.

YAPA altyapısında değildim normalde. YAPA altyapısı, bulunduğum adrese geldiği zaman direk YAPA'ya geçirdiler.

NetSpeed'den kendi daireni sorgulatır mısın ?

Dediğim gibi oto geçiyor. Sende öyle olmuşsun. Kendisine müşteri çekiyor işte. İptal etmekten başka da çıkış yolun yok.

NetSpeed'den kendi daireni sorgulatır mısın ?

Dediğim gibi oto geçiyor. Sende öyle olmuşsun. Kendisine müşteri çekiyor işte. İptal etmekten başka da çıkış yolun yok.

Buyur dostum.

Benim de oraya bağlanma şansım var mı?

Benim de oraya bağlanma şansım var mı?

Bir bilgim yok o konuda. Onu Türk Telekom ile konuşman gerek. TürkNet yardımcı olmaz ona. Ama sanmıyorum gibi. Forumda birisi de diyordu. Arka caddemde fiber var, bende yok diye. Dolap sana vermiyorsa desteği ya uğraşacaksın TT ile ya da bekleyeceksin.

Kaldık böyle o zaman . Teşekkür ederim yardımlarınız için. Konu kilit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…