SpongyFX
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Web Tasarımcı, Çaylak Oyun Geliştiricisi
Ülkede internete 0 önem arkadaş. Senin şartlar daha zormuş. Geçmiş olsun umarım en kısa sürede kapına güzelinden bi altyapı uğrar.Direk santralden internet alamazsınız. Arada mutlaka bir dolap olması şart. Santralle mesafem 1km var ya da yok. Santralden 1000MBPS hız geçiyor ama ben ADSL kullanıyorum üstelik 16Mbps paketin 9Mbps'ine sahibim. Akıl sıra erdiremiyorum bu telekomcuların işlerine.
Şöyle ki, VAE dahil her yer 16mbps olarak gösteriyor alabileceğim en yüksek hızı. Karşımdaki bina bu 82mbps denilen değere ulaşabiliyor. TürkNet'te de bana sormadan YAPA'ya geçirdiler. Böyle bir hakları var mı bilmiyorum ama söyleyeyim dedim. Yani kaldırım bi tarafı 16mbps diğer tarafı 80mbps alıyor gibi düşünün.O zaman iptal et başka bir firmaya geç. 74 metre yazan saha dolabından VAE desteği alarak 80 mbps alabilirsin. Hattın destekliyorsa daha yüksek bile alabilirsin.
Sonuçlarımız bire bir aynı. Saha dolabı 74 metre, maksimum alabileceğim hız da 82 mbps. TurkNet'e geçtim VAE'den kullanıyorum ve 100 mbps pakete geçtim. 94-95 alabiliyorum. Sende dene.