VDSL'e nasıl geçebilirim?

Demirhan7

Hectopat
Daha fazla  
İnternette ufak bir araştırma yaptım. Hız 24Mbps ve üstüyse VDSL destekliyor yazıyorlar genel olarak. Benim şu an aldığım hız 22-25 arası ama TurkNet'in sitesine, Türk Telekom'un sitesine girdiğimde 17 Mbps - 16 Mbps destekliyor görünüyor saçma bir şekilde. Bundan 1-2 ay önce TurkNet'in sitesinde 35 Mbps desteklediği yazıyordu. Beni de geçtiğimiz günlerde 35 Mbps paket yükseltmesi için Türk Telekom aradı. Şimdi benim altyapım VDSL destekliyor mu nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette ufak bir araştırma yaptım. Hız 24Mbps ve üstüyse VDSL destekliyor yazıyorlar genel olarak. Benim şu an aldığım hız 22-25 arası ama TurkNet'in sitesine, Türk Telekom'un sitesine girdiğimde 17 Mbps - 16 Mbps destekliyor görünüyor saçma bir şekilde. Bundan 1-2 ay önce TurkNet'in sitesinde 35 Mbps desteklediği yazıyordu. Beni de geçtiğimiz günlerde 35 Mbps paket yükseltmesi için Türk Telekom aradı. Şimdi benim altyapım VDSL destekliyor mu nasıl anlayabilirim?
SS atarmısın?

Gerçek hızını buradan bakabilirsin 16 megabit üstü VDSL diye biliyorum
Bu sitede 17 mbps alabilirsiniz diyor ama şuan speedtestte 23 mbps alabiliyorum :) türktelekomun sitesinde adresimi girince hipernetten hizmetimizden yararlanabilirsiniz diyordu zaten paketim hipernet 25mbps . Galiba benim müşteri hizmetlerini arayıp vdsle geçiş için konuşmam gerek .
altyapi.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı