VDS'le neler yapılır?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben Garry's Mod sunucusu açmak için VDS aldım ve sunucuyu kurdum. Güzel de oldu ama oyundaki çoğu düzgün güzel eklenti paralı ve pahalı yani bir çözüm bulamaz isem Garry's Mod sunucusunu kapayacağım. Bari verdiğim para boşa gitmesin. Sizce VDS ile neler yapılabilir? Başka oyun sunucusu açayım desem ne açabilirim veya farklı neler yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar, ben Garry's Mod sunucusu açmak için VDS aldım ve sunucuyu kurdum. Güzel de oldu ama oyundaki çoğu düzgün güzel eklenti paralı ve pahalı yani bir çözüm bulamaz isem Garry's Mod sunucusunu kapayacağım. Bari verdiğim para boşa gitmesin. Sizce VDS ile neler yapılabilir? Başka oyun sunucusu açayım desem ne açabilirim veya farklı neler yapabilirim?

Minecraft gibi oyunlarda AFK bırakılabilir.

Cloud Drive olarak kullanabilirsiniz.

8 GB RAM 4 çekirdek 50 GB SSD.

Minecraft Anarşi/Survival sunucuları.

Plugin eklemeyi falan bilmiyorum ve tutarkı ki.

Cloud Drive olarak kullanabilirsiniz.

Tam olarak ne oluyor ve ne işime yarayabilir.

Nextcloud kurup kendi bulut sisteminizi kullanabilirsiniz.

Tam olarak ne işe yarar.

Kullandığınız VDS'in özellikleri nedir?
Hesaplama gücünü Great Internet Mersenne Prime Search - PrimeNet veya Front Page - Folding@home gibi bir projeye bağışlayabilirsiniz.
WireGuard: fast, modern, secure VPN tunnel veya Business VPN | Next-Gen VPN | OpenVPN kullanarak kendinize özel VPN oluşturabilirsiniz.

Özellikleri Intel Xeon E5 2697 v2.
DDR3 8 GB RAM.
50GB SSD.

FiveM sunucu açılabilir.

FiveM'de de gmod gibi pahalı pluginler yok mu?

8 GB RAM 4 çekirdek 50 GB SSD.

Plugin eklemeyi falan bilmiyorum ve tutarkı ki.

Tam olarak ne oluyor ve ne işime yarayabilir.

Tam olarak ne işe yarar.

Özellikleri Intel Xeon E5 2697 v2.
DDR3 8 GB RAM.
50GB SSD.

FiveM'de de gmod gibi pahalı pluginler yok mu?

FiveM de ücretli pluginlerde var ücretsizde var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı