Ve karşınızda "Technopat Kimlik Sorgulama" programı

Nasil yani, soyle bir sey mi olacak?

Isim: INNA.
Tur: Tanrıça.
Yetenek: Sun is up.
Aciklama: Güneş gibi parlayıp düşmanları ateşe verir.
Mesela seninki şöyle olacak.
Rakibe orta menzile İnna atacaksın. İnna rakibe çarparsa ayartıp kendine doğru 2 saniye sersemlemiş şekilde gelecek rakip. (Ahri'nin W si gibi) Hasar olarak da çeyrek can falan

Arkadaşlar Recep abi de zamanında programın güvenilirliği konusunda atıfta bulunmuştu bana Kendisi hala hayatta ve başına kötü bir vaka gelmedi

@Murat5038 O zamanlar mesaj sayın kaçtı bilmiyorum ancak pek fazla bilgi yokmuş demek ki meydanda

2013 seneleri programlamaya merak saldığım zamanlar, sistem toplamak isteyen arkadaşlar için her bütçeye ek olarak monitör - ses sistemi - klavye - mouse gibi çevre birim tercihleri isteyip istemediğinizi de belirtebildiğiniz bir program da yazmıştım.

Şuan bu programı güncellemeye kalksam üye sayısı yüzünden çok fazla mesai yapmak gerekecek Üyelerin birbiri hakkında yorum yapabildiği bir sistem tasarlamaya kalksam Technopat hesabını doğrulama işlemi sıkıntı yaratacak. Hesaplar doğrulatılmazsa yorum sistemi art niyetli kişiler tarafından kullanılabilir. Bu sebeple güncellenmesi pek mümkün görünmüyor.
@BilgisayarKurdu Sana da yakıştıramadım isim şakası yapmak mı aklına geldi anca
Programı indirip ne yazdığımı kontrol ettim. Keşke zamanı geri alma şansım olsa da düzeltebilsem

Şu an bu programı güncellemeye kalksam, üye sayısı yüzünden çok fazla mesai yapmak gerekecek.
Anket yapıp, hangi üyenin programda yer almak istediğini sorabilirsin.
Hiç güncelleştirilmemesinden iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…