Custom ROM Ve root olan telefonda WhatsApp kullanılamıyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Evdeki eski bir telefona root+Custom ROM kurma işlemi yaptım. Ama WhatsApp'ın bu şekilde çalışmasına izin vermiyor.

TWRP üzerinden majisk ile rootlamıştım. Kurabileceğim bir modül yahut başka bir yol var mı?

Yalnız WhatsApp Web ile girmek istemiyorum. Uygulama kullanmak istiyorum. Çünkü burada da modül veya başka birşeylerle, modlu WhatsApp kullanımı elde etmek istiyorum.

Bazı modlu WhatsApp'lar ikinci telefon olarak bağlanabiliyormuş. Ama bu yolu da tercih etmiyorum.

İstediğim şey sadece normal WhatsApp uygulamasını; bu Custom ROM ve rootlu telefonda çalıştırmak.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok genelde google desteği olmayan huawei cihazlarda kullanılıyor apk olarak indirebilirsiniz.
Tamam çok teşekkürler. Deneme fırsatım olunca sonunucu yazacağım.

hocam gbox üzerinden whatsapp ı deneyin belki olur artık aklıma başka bir şey gelmiyor
Denedim. Telefonunuza uyumlu olmadığından yüklenemedi diyor.

Sağolun yine de.

Uzun yıllar hep FouadWhatsApp kullandım. En son artık uyarı gelince normal sürüme geçtim. Ama rahatım kaçtı tabi =) Orada ne güzel istediğim gibi davranıyordum.

Yine en başarılı mod oydu ama sonunda o da bu işi bıraktı. Sonra bu forumda WaEnhancer olayından haberim oldu. Sırf o yüzden rootladım elimdeki eski bir telefonu. (Kendi telefonum daha yeni ve garantisi var diye).

Orjinal romu da çok eski. Aslında onunla denedim ilk ama WaEnhancer versiyonunu bulamadım. Birisi, doğru ise, Android 9 öncesini desteklemediğini söyledi.

O yüzden bir deneyemedim şu uygulamayı.

Bir taraftan da şunu düşünüyorum.Yıllarca modlu WhatsApp kullandım ve hiç uyarı almadım.Ama son aşamada ortada mod bırakmadılar. Belli ki bu işi kafaya taktılar. Yani bu Enhancer olayına da yarın el atılabilir ve uğraşmasam mı diye düşünüyorum.

Ne dersiniz?

Bazıları da rom kaynaklı demiş ama bu telefon da çok eski. Zaten 13 olan tek rom buydu.

Son düzenleme:
Tamam çok teşekkürler. Deneme fırsatım olunca sonunucu yazacağım.

Denedim. Telefonunuza uyumlu olmadığından yüklenemedi diyor.

Sağ olun yine de.

Uzun yıllar hep fouadwhatsapp kullandım. En son artık uyarı gelince normal sürüme geçtim. Ama rahatım kaçtı tabii =) orada ne güzel istediğim gibi davranıyordum.

Yine en başarılı mod oydu ama sonunda o da bu işi bıraktı. Sonra bu forumda waenhancer olayından haberim oldu. Sırf o yüzden rootladım elimdeki eski bir telefonu. (kendi telefonum daha yeni ve garantisi var diye).

Orijinal ROM'u da çok eski. Aslında onunla denedim ilk ama waenhancer versiyonunu bulamadım. Birisi, doğru ise, Android 9 öncesini desteklemediğini söyledi.

O yüzden bir deneyemedim şu uygulamayı.

Bir taraftan da şunu düşünüyorum. Yıllarca modlu WhatsApp kullandım ve hiç uyarı almadım. Ama son aşamada ortada mod bırakmadılar. Belli ki bu işi kafaya taktılar. Yani bu enhancer olayına da yarın el atılabilir ve uğraşmasam mı diye düşünüyorum.

Ne dersiniz?

Bazıları da ROM kaynaklı demiş ama bu telefon da çok eski. Zaten 13 olan tek ROM buydu.

Wa enhancer ortalama haftada 1 güncelleme alıyor el atsalar bile hemen fixliyorlar bu linkten wa enhancer Telegram kanalına girip inceleyebilirsiniz ben Android 9 destekliyor diye biliyorum son kez şansınızı deneyin bence.

Wa enhancer ortalama haftada 1 güncelleme alıyor el atsalar bile hemen fixliyorlar bu linkten wa enhancer Telegram kanalına girip inceleyebilirsiniz ben Android 9 destekliyor diye biliyorum son kez şansınızı deneyin bence.
Test yaptığım telefon Android 6 maalesef =(
Uygulamayı uyumsuz diye yüklemiyor bile.

Xda'ya bakıp, stabili ve varsa port rom denesem diye düşündüm. Sizde port romda farklı olabilir mi?
port rom bulabileceğinizi zannetmiyorum (en azından stabil olan) artık android 9 altına çok fazla custom rom gelmiyor ben hala orjinal roma geçmenizi tavsiye ediyorum tekrar tekrar kurulum yapmakla uğraşmayın diye düşünüyorum

port rom bulabileceğinizi zannetmiyorum (en azından stabil olan) artık android 9 altına çok fazla custom rom gelmiyor ben hala orjinal roma geçmenizi tavsiye ediyorum tekrar tekrar kurulum yapmakla uğraşmayın diye düşünüyorum
Aynen dediğiniz gibi.. Port olanlar yine başka modelden MM sisteminde portlar çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı