Xubuntu yeni sürümünde en güncel olanı kullanıyor. Bu yüzden Xubuntu daha fazla RAM kullanıyor.
Debian da mesela 4.16'ya geçse boşta RAM kullanımı 600-650 MB'a kadar çıkar.
Güncel olması her zaman iyi değil. Güncel olması onu Arch Linux gibi sistemlere benzetir. Debian'ın böyle bir amacı yok. Güncellik istiyorsan Arch Linux kullanabilirsin. Debian dediğin stabil olur.
Güncel olması her zaman iyi değil. Güncel olması onu Arch Linux gibi sistemlere benzetir. Debian'ın böyle bir amacı yok. Güncellik istiyorsan Arch Linux kullanabilirsin. Debian dediğin stabil olur.
MX Linux Debian stable tabanlı ve gerçekten çok stabil bir dağıtım. Bende diyorum ki MX Linux 4.14.1 kullanmasına rağmen stabil, Debian neden hala 4.12 kullanıyor?
MX Linux Debian stable tabanlı ve gerçekten çok stabil bir dağıtım. Bende diyorum ki MX Linux 4.14.1 kullanmasına rağmen stabil, Debian neden hala 4.12 kullanıyor?
Boştaki CPU ve RAM kullanımını atar mısınız? Deneseyedim bir yorum yapardım ancak bir yorum şu anlık yapamayacağım. Az sonra belki denerim. Ayrıca DistroWatch'ta da üst sırada imiş. Bugün denerim. Denemediğim dağıtımlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum.
Boştaki CPU ve RAM kullanımını atar mısınız? Deneseyedim bir yorum yapardım ancak bir yorum şu anlık yapamayacağım. Az sonra belki denerim. Ayrıca distrowatch'ta da üst sırada imiş. Bugün denerim. Denemediğim dağıtımlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum.