Vector Linux Lite'da Mozilla kurulu gelmedi

18.04'de Xfce 4.14 kullanması lazım. Debian Xfce hala 4.12 kullanıyor, evet kaynak kullanımı az ama güncel değil.
Güncel olması her zaman iyi değil. Güncel olması onu Arch Linux gibi sistemlere benzetir. Debian'ın böyle bir amacı yok. Güncellik istiyorsan Arch Linux kullanabilirsin. Debian dediğin stabil olur.

Güncel olması her zaman iyi değil. Güncel olması onu Arch Linux gibi sistemlere benzetir. Debian'ın böyle bir amacı yok. Güncellik istiyorsan Arch Linux kullanabilirsin. Debian dediğin stabil olur.

MX'de Debian stable tabanlı ve Xfce 4.14.1 ile geliyor. Ama Debian 4.12 kullanıyor.

MX Linux Debian stable tabanlı ve gerçekten çok stabil bir dağıtım. Bende diyorum ki MX Linux 4.14.1 kullanmasına rağmen stabil, Debian neden hala 4.12 kullanıyor?
Boştaki CPU ve RAM kullanımını atar mısınız? Deneseyedim bir yorum yapardım ancak bir yorum şu anlık yapamayacağım. Az sonra belki denerim. Ayrıca DistroWatch'ta da üst sırada imiş. Bugün denerim. Denemediğim dağıtımlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Şu an MX kullanmıyorum ama kullandığımda boşta 600 MB gibi bir RAM kullanıyordu. Zaten Xfce'nin her yeni sürümünde bu değer artıyor.

Debian ISO dosyasini indirdim verilen kodlari yazdim bu sekilde duruyor bekliyorum. ISO dosyasinin ismini ben degistirdim bir sorun olmaz galiba.

Dosya Ekleri

• umumuumum.png
    44,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…