Çözüldü Vectra A otomobilde benzin kokusu var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Benzin deposu şamandıra kapağındaki conta çürümüş olabilir, depo koltuk altındaysa oraya bakın derim.
Vectra a benzin kokusu var sabah binince bayağı hissettiriyor çalıştırmayla alakasız geliyor.

Motor çevresinde benzin akıntısı, filtre çevresinde bir akıntı var mı? Bazen yakıt kaçırmadan kaynaklı hava akışının bulunduğu çevre etkilenebiliyor. Vectra'da daha önceden görmemiştim fakat Opel combo kullandığımda mazot kokusunun araba içine sızdığını fark etmiştim. Turbo çevresindeki akıntı nedeniyle araba içi zehir gibi mazot kokuyordu. Benzer bir durum yaşıyor olabilirsiniz.

Motor çevresinde benzin akıntısı, filtre çevresinde bir akıntı var mı? Bazen yakıt kaçırmadan kaynaklı hava akışının bulunduğu çevre etkilenebiliyor. Vectra'da daha önceden görmemiştim fakat Opel combo kullandığımda mazot kokusunun araba içine sızdığını fark etmiştim. Turbo çevresindeki akıntı nedeniyle araba içi zehir gibi mazot kokuyordu. Benzer bir durum yaşıyor olabilirsiniz.

Şimdi bakıyorum vallahi çok benzin kokuyor ya anlamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı