Vega 56 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Vega 56'nın rakibi 1660 Ti. Eğer kart temiz mining yapılmamış ve PSU nuz yetiyorsa neden olmasın.

Düzeltiyorum 2060 rakibi imiş.

PSU'nuz tam sınırda kalacaktır, o yüzden UV yapabilirsiniz. UV'den sonra yükte 150-160W civarı güç çekecektir. Benim sistemim bile maksimum 450W civarı güç çekiyor. (Bütün bileşenler)

PSU'nuz tam sınırda kalacaktır, o yüzden UV yapabilirsiniz. UV'den sonra yükte 150-160W civarı güç çekecektir. Benim sistemim bile maksimum 450W civarı güç çekiyor. (Bütün bileşenler)
Belki Sharkoon 650W PSU da alabilirim.
Bir de R3 3100 Vega 56'ya darboğaz yapar mı?

Kesinlikle alınır, eski bir kart olsa da OC potansiyeli yüksektir. 64 BIOS'u atar iseniz 2060S ile kafaya kafaya hatta daha iyi performans bile elde edebilirsiniz. 1650S, Vega 56 ile kapışabilecek bir kart değil. Birisi VW iken diğeri Porsche gibi düşünün.

Ne alaka? 64 BIOS'u atınca 2060S'le rakip mi oluyor? Aksine 2060'la rakip oluyor ki onda bile birçok oyunda 2060 önde...

Ne alaka? 64 BIOS'u atınca 2060S'le rakip mi oluyor? Aksine 2060'la rakip oluyor ki onda bile birçok oyunda 2060 önde...
eşitler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

birisi birinde yüksek alıyor birisi diğerinde yüksek alıyor stock haliyle.

@309999 Sanırsın elinde Vega kartı var... Kullanıyorum ki diyorum değil mi? O kadar test videosu attım git linkten kontrol et seni zorla tutan yok. Attığın video 1 yıl öncesine ait, o zamandan bu zamana gelen sürücülerde performans artışı oldu. BIOS + OC ile 2060S'den bir tık daha iyi oluyor.

Eşitler

Eşit falan bazı oyunlarda RTX önde, bazı oyunlarda da Vega önde.

@309999 sanırsın elinde Vega kartı var... Kullanıyorum ki diyorum değil mi? O kadar test videosu attım git linkten kontrol et seni zorla tutan yok. Attığın video 1 yıl öncesine ait, o zamandan bu zamana gelen sürücülerde performans artışı oldu. BIOS + OC ile 2060S'den bir tık daha iyi oluyor.

OC mi? Güldürme beni :D. Yeni Bh'ler çok az ve ben bulamadım ama istersen bak :D. İzle ama videoyu RTX 5 FPS fark atıyor hem de normal 2060 olanı...
Senin dediğine göre bizde RTX'e OC yapalım o zaman?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı