Vega 56 Alınır mı?

Şuanki işlemciniz ile deli gibi darboğaz yapacaktır o bir kesin fakat kartın performansı gayet iyi ve güzel, alınır.

RTX 2060'ı bazı oyunlarda geçen bir kart. Ancak güç tüketimi çok fazla. 210W olması lazım. RTX 2060 160W filan diye hatırlıyorum. Fiyat olarak iyi bence alınabilir. Tabii ki o işlemci ile aşırı bir dar boğaz yapar. İşlemci değiştirmek şartı ile alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı gayet uygun. Alınabilir.
Güç tüketimini azaltmak için undervolt yapmak yeterlidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim yüksek güç tüketimi ve ısınma sorunları sadece lafta alıyorsun ve undervolt ve O.C. yapıyorsun performans 1080 gecebiliyor(karta bağlı) ve güç tüketimi neredeyse GTX 1080 oluyor.
İç ve undervolt için AMD RX Vega Ana Konu Türkçe güzel ve kapsamlı bir konu.

Cevaplar için teşekkürler şu anki ekran kartım rx570 bununla bile darboğaz yapıyor işlemciyi kesin değiştireceğim anakartım hazır b450 tuf asus r5 3600 almayı planlıyorum.

Evet görmüştüm bunu performans artışı da sağlıyorlardı galiba su sayede Vega 56 yanılmıyorsam. Ne kadar sağlıklı konu hakkında bir bilgim yok. Ben fabrika çıkışını söyledim. Her kullanıcının yapacağı iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…