Vega 56 Alınır mı?

RTX 2060'ı bazı oyunlarda geçen bir kart. Ancak güç tüketimi çok fazla. 210W olması lazım. RTX 2060 160W filan diye hatırlıyorum. Fiyat olarak iyi bence alınabilir. Tabii ki o işlemci ile aşırı bir dar boğaz yapar. İşlemci değiştirmek şartı ile alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı gayet uygun. Alınabilir.
RTX 2060 ı bazı oyunlarda geçen bir kart. Ancak güç tüketimi çok fazla. 210 W olması lazım. RTX 2060 160 W filen diye hatırlıyorum. Fiyat olarak iyi bence alınabilir. Tabi ki o işlemci ile aşırı bir dar boğaz yapar. İşlemci değiştirmek şartı ile alınabilir.
Güç tüketimini azaltmak için undervolt yapmak yeterlidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire RX VEGA 56 Pulse Radeon OC Ekran Kartı 11276-02-40G Fiyatı Bana fiyatı uygun geldi sizce alınır mı? Yeni çıkacak navi kartları mı beklenmeli? Ayrıca Thermaltake Litepower 600W. İşlemcim FX6300 ama 3600 ya da 3600x almayı planlıyorum benchmarklara göre.
Kardeşim yüksek güç tüketimi ve ısınma sorunları sadece lafta alıyorsun ve undervolt ve O.C. yapıyorsun performans 1080 gecebiliyor(karta bağlı) ve güç tüketimi neredeyse GTX 1080 oluyor.
İç ve undervolt için AMD RX Vega Ana Konu Türkçe güzel ve kapsamlı bir konu.

Cevaplar için teşekkürler şu anki ekran kartım rx570 bununla bile darboğaz yapıyor işlemciyi kesin değiştireceğim anakartım hazır b450 tuf asus r5 3600 almayı planlıyorum.

Fiyatı gayet uygun. Alınabilir.

Güç tüketimini azaltmak için undervolt yapmak yeterlidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet görmüştüm bunu performans artışı da sağlıyorlardı galiba su sayede Vega 56 yanılmıyorsam. Ne kadar sağlıklı konu hakkında bir bilgim yok. Ben fabrika çıkışını söyledim. Her kullanıcının yapacağı iş değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı