Vega 56'ya Vega 64 BIOS yüklemek sorun oluşturur mu?

Yalçın Kesgin

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim Vega 56 OC tek fanlı referans tasarım ekran kartım var. Ben buna performans artışı adına Vega 64 BIOS flaşlarsam acaba sorun yaşar mıyım? Biraz tereddütte kaldım. Bir arkadaş güzel bir konu açmış, ekran kartlarının BIOS güncellemeleri hakkında. Aşagıya linkini koyarım. Acaba Vega 64 BIOS'u Vega 56'ya arkadaşın anlattığı gibi mi atılır? Yani herhangi bir ısınma sorunu falan olunca geri eski BIOS'a dönerim diye düşünüyorum, ama acaba başka sorunlar yaşayanlar var mıdır?

Link şu: [Rehber] Ekran Kartı BIOS Güncelleme - Technopat Sosyal

Merhabalar. Benim Vega 56 OC tek fanlı referans tasarım ekran kartım var. Ben buna performans artışı adına Vega 64 BIOS flaşlarsam acaba sorun yaşar mıyım? Biraz tereddütte kaldım. Bir arkadaş güzel bir konu açmış, ekran kartlarının BIOS güncellemeleri hakkında. Aşagıya linkini koyarım. Acaba Vega 64 BIOS'u Vega 56'ya arkadaşın anlattığı gibi mi atılır? Yani herhangi bir ısınma sorunu falan olunca geri eski BIOS'a dönerim diye düşünüyorum, ama acaba başka sorunlar yaşayanlar var mıdır?

Link şu: [Rehber] Ekran Kartı BIOS Güncelleme - Technopat Sosyal
Atılır mı bilmiyorumda Recep Baltaş'ın yorumuna bakılırsa bi performans artışı beklemeyin. Sonuçta kart aynı kart. O riske değmez bence.

B
Bu forma göre işer yarıyormu yani garip cidden

Yazım yanlışını alıntılayamıyorum. Ama bellekleri de belli miktar O.C. ederseniz yarıyor.

Bu linkteki yolla atılıyor değil mi? Gerçi dener miyim emin degilim, ama aklımda bulunsun gene.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı