VEGA 64 vs 2070 ROG Strix

VEGA 64 vs 2070 (Monitörüm Freesync)

• Oy verenlerin toplamı
    21
Arkadaşlar selam. Freesync uyumlu bir monitör alacağım ve Vega 64 ile 2070 arasında kaldım. Nvidia Freesync kullanmak istemediğim için (çünkü bazı sorunları olduğunu duydum) yeni bir konu açtım. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz...

Rtx 2070 tavsiye ederim. Kendim gtx 1080 ekran kartını kullanıyorum. Nvidia ekran kartı ile Freesync 144hz ile aktif bir şekilde kullanabiliyorum. Bu durum alacağınız monitöre bakıyor. Vega 64 çok yüksek güç tüketimine sahipttir. Bazı modellerinde vrm sıcaklıkları biraz anormal derece ısınıyor. Rtx 2070 daha az güç tüketimine sahiptir. Ses konusunda sessiz ve güç bakımında daha öndedir. Oyunlardaki performansı bile tercih etmeye yeterlidir. Bana göre vega 64 rakibi gtx 1080 ekran kartıdır. Bazı oyunlarda vega 64 bazı oyunlarda 1080 öne geçiyor.

Gsync compatibleda sorunlar cikabildigini duydum. Ve ben Asus Rog Strix XG35VQ almayi dusunuyorum. Okudugum incelemelere gore compatible acinca daha kotu oluyormus. Buna gore bir cevap verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…