Vega 8 Aygıt Yöneticisinde sarı ünlem

Oğuzhan Necip Şahin

Megapat
Süper Moderatör
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
4.137
Makaleler
31
Çözümler
173
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknoloji Yazarı
Bilgisayarıma format attım ve ekran kartının sürücüsünü kendi uygulamasıyla beraber yükledim. RX 570 ekran kartı kullanıyorum ve sürücü güncel olduğu halde aygıt yöneticisi penceresinde sarı ünlem işareti gözüküyor. İçine girip sürücü tarihine baktığımda da 25.11.2020 tarihini görüyorum. AMD ekran kartlarının özel Radeon yazılımı da bende mevcut ve o uygulama içerisinde de son güncel sürüm yüklü görünüyor. İşletim sistemim Windows 10 64-Bit, problem sizce ne olabilir?
 
Silip kendin yüklemeyi denedin mi?
Böyle olduğunu gördüğümde Radeon yazılımını ve sürücüyü kaldırdım daha sonrasında hem yazılımı hem güncel sürücüyü tekrar kurdum ama sarı ünlem görünüyor yine.
 
Görüntüsünü paylaşmalısınız.
Adsız.png
 
Çözüm bulabildiniz mi?
DDU ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurduğumda problem bir süreliğine çözülmüştü. Daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar ünlem işareti görmeye başlamıştım. Aslında sorunu çözdüm diyemem ama en azından aygıt yöneticisi kısmında bu şekilde görünmesini engelledim. BIOS ayarlarından işlemcinin içerisindeki dahili grafik birimini iptal ettim. Zaten ekran kartım olduğundan dolayı bir problem olmuyor lakin ileride açmam gerekirse tekrar sürücü yazılımı güncellemem gerekebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı