Öncelikle herkese merhabalar,
Yeni bir sistem topladım, geçici olarak ekran kartı kullanmayacağım.
Sorunum şudur ki: Şu anda sistem çalışır vaziyette fakat ekran kartı (Vega 8)' nı kullanmamakta,
Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarında üzerinde ünlemli bir şekilde gözüküyor. 10 FPS söylememe bile gerek yok sanırım.
Her şey için teşekkürler, sorunu çözdüm.
Çözümü şudur ki:
Kurduğum Windows 10 PRO, sürüm 1511 olduğundan Ryzen serisindeki işlemcilerin grafik çekirdeklerini tanımlayamadığından sisteme ve grafik çekirdeklerine aynı RAM miktarını vermekte ve başarısız olmakta. Windows sürümünü en güncele çekmek yeterli oldu.
Ona görmemek demeyelim de tanımamak diyelim. Çünkü tek görüntü verebilecek, yonga Vega 8. Onu da görmese görüntü gelmezdi. Amd 3 3200G için Driver bu linkteki yazılımı indirin. Sorun çözülecektir. Grafik sürücülerinizi her zaman güncel tutun.
Tamam kullanması da gerekmiyor. Ben format atınca sistem zaten Intel HD Graphics'i görmüyor dolayısıyla kullanmıyor. Anakarttaki görüntü bağdaştırıcısını kullanıyor diye biliyorum.
Windows sürümünüzü güncellemeyi deneyin.
Çözüldüğü yazıyor.
Her şey için teşekkürler, sorunu çözdüm.
Çözümü şudur ki:
Kurduğum Windows 10 PRO, sürüm 1511 olduğundan Ryzen serisindeki işlemcilerin grafik çekirdeklerini tanımlayamadığından sisteme ve grafik çekirdeklerine aynı RAM miktarını vermekte ve başarısız olmakta. Windows sürümünü en güncele çekmek yeterli oldu.