Vega 8 Forza Horizon 4 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Tam olarak nedir imkansız olan?
Tam olarak nedir imkansız olan?
Aktif olarak 8 gb ramle süründüğümü bildiğim için ve görev yöneticisine baktığım zaman %90-95 ram kullanımı gördüğümden dolayı, bende bu şekil bir performansla çalışıyor. Arkadaşda apu var birde ram 8 bile değil 6 civarı 30 fps bile zor. Bende ram bakıyorum 8 daha eklicem ama şu anlık pek umursamıyorum.
6 GB RAM'i yok 8 GB RAM'i var arkadaşın. Sizin RAM olarak adlandırdığınız şey disk belleği.
Yahu sen neden bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun. Arkadaşım ram 8 olabilir. Bak doğrudur ama kullanamaz onu ekran karttına ayrılmış. Yani 6gb ram var olarak bakılabilir. Rindochi doğrusunu demiş zaten.
 
Aktif olarak 8 GB RAM'le süründüğümü bildiğim için ve görev yöneticisine baktığım zaman %90-95 RAM kullanımı gördüğümden dolayı, bende bu şekil bir performansla çalışıyor. Arkadaşda APU var bir de RAM 8 bile değil 6 civarı 30 FPS bile zor. Bende RAM bakıyorum 8 daha ekleyeceğim ama şu anlık pek umursamıyorum.

Arkadaşın 8 GB RAM'i var 6 değil. Kaldırır mı diyor 300 FPS alır mı diye sormuyor.
 
Sen laftan anlamıyorsun sana diicek bir şeyim yok. İşin kötü yanı bu yazıyı yarın bir gün okuyanlar. Seni de okuyup sinir olacaklar.
8 daha ekle rahat oynarsın hem o zamana kadar indirimde geliyor arada.
8 GB RAM yetiyor falan demedim. Üstüne konuyu bilmeden yazıyorsun aynı şeyi ben de söyledim 16 yaparsan FPS artar diye. Hatta aksine yarın bir gün görüp senin yazdıklarını okuyanlar 8 GB RAM'i 6 GB gördün diye sana sinir olacaklar.
 
8 GB RAM yetiyor falan demedim. Üstüne konuyu bilmeden yazıyorsun aynı şeyi ben de söyledim 16 yaparsan FPS artar diye. Hatta aksine yarın bir gün görüp senin yazdıklarını okuyanlar 8 GB RAM'i 6 GB gördün diye sana sinir olacaklar.
Apu siatem nedir ne değildir. Grafik belleği var mı ? Yok mu ? Varsa nasıl var. Diye küçük bir araştırma yaparsan senide aydınlatırım gibime geliyor. 3200g işemci sahip arkadaş. G ise grafik belleği işlemcinin içinde yani dahili grafik kartı oluyor. Harici grafik kartı gibi içinde grafik belleği yok. Ve intel hd grafik gibi 128 mb ile sınırlı değil 2 gb civarı 8 gb olan ramden vermiş. Ram 8-2=6 gb kullanılabilir tam kalmış. 8 gb rami 6 olarak görmüyorum. Zaten öyle. O kadar eminsin ki birde insan böyle teknoloji sitelerinde senin gibi insanları görünce çileden çıkabiliyor. Öğrendiğine sevineceğin yerde hala bastırma peşindesin lütfen daha da yazmayacağım. Uğraştığıma değmez.
 
APU siatem nedir ne değildir. Grafik belleği var mı? Yok mu? Varsa nasıl var. Diye küçük bir araştırma yaparsan seni de aydınlatırım gibime geliyor. 3200G işlemci sahip arkadaş. G ise grafik belleği işlemcinin içinde yani dahili grafik kartı oluyor. Harici grafik kartı gibi içinde grafik belleği yok. Ve Intel HD grafik gibi 128 MB ile sınırlı değil 2 GB civarı 8 GB olan RAM'den vermiş. RAM 8-2 = 6 GB kullanılabilir tam kalmış. 8 GB RAM'i 6 olarak görmüyorum. Zaten öyle. O kadar eminsin ki bir de insan böyle teknoloji sitelerinde senin gibi insanları görünce çileden çıkabiliyor. Öğrendiğine sevineceğin yerde hala bastırma peşindesin lütfen daha da yazmayacağım. Uğraştığıma değmez.

APU işlemcilerin RAM'den kullandığını biliyorum fakat direkt olarak 6 GB olarak söylendiğini bilmiyordum. Sizler 6 GB diye söyleyince ve de siz imkansız diye lafa girince evet biraz anlaşmazlığımız olmuş olabilir. Kusura bakmayın.
 
İnternetten biraz araştırdım sanırım 40 FPS üstü sabit oynatabiliyor. Yani keyifli bir oyun deneyimide sunabilir tahminimden daha iyi optimize edilmiş bir oyunmuş Forza.

Steam sürümü maalesef o kadar iyi değil, ben 16 GB RAM + Ryzen 3100 + GTX 1650S ile 900p de oynadığım halde ara sıra teklemeler oluyor ama normalde oyun yağ gibi akıyor hiçbir sorun yok bazen oyundan atmaları da söylemiyorum bile. İki kere 400 MB'lık güncelleme yayınlandı düzelmedi. Ekran kartı kullanım oranı da Extreme ayarlarda %60 civarı dolaşıyor ve oyun SSD'ye kurulu.
 

Geri
Yukarı