Vega 8 ile oynanacak oyunlar

Neredeyse tüm oyunları oynarsınız.

Sanki DA forumda bu PP'ye benzer birisi görmüştüm. :D Neyse ekran kartı çift kanal 3200 MHz CL 16 RAM ile de kullandığını var sayarsak GT 1030'a yakın denebilecek kart ama çok değil yani RX 550'ye yaklaşır denebilir ve RX 550'nin kaldırdığı oyunları açabilirsin ama işlemci de pek güçlü denemez neyse RX 550'nin kaldırdığı oyunlar en en düşükte rahat açabilmen lazım.

Sanki DA forumda bu PP'ye benzer birisi görmüştüm. :D Neyse ekran kartı çift kanal 3200 MHz CL 16 RAM ile de kullandığını var sayarsak GT 1030'a yakın denebilecek kart ama çok değil yani RX 550'ye yaklaşır denebilir ve RX 550'nin kaldırdığı oyunları açabilirsin ama işlemci de pek güçlü denemez neyse RX 550'nin kaldırdığı oyunlar en en düşükte rahat açabilmen lazım.

O kişiyi biliyorum, ben değilim.

Selam, Ryzen 5 3500U işlemciye sahibim, 2GB VRAM ile Vega 8 CSGO, Valorant, LoL gibi oyunları 100 fps üzerinde yağ gibi oynayabilirsiniz. AAA Oyunlara gelecek olursak 1080p Battlefield 1 ve 5'te 60fps oynamakta sorun yaşamadım, CoD: Modern Warfare ve Warzone ilk çıktığında neredeyse kaldırmıyordu, en yüksek 25fps civarı, Titanfall 2'yi 1080p orta'da yine 60fps oynayabilirsiniz, GTA 5 720p düşük ayarlarda 30-40fps oynuyorum, Apex Legends'i ise yine 720p ayarlarda 60-90fps civarı oynuyorum. Bu zorlayıcı oyunlarda Ryzen Controller ile overclock yapmadığın sürece (yaptığımda 90 derece sıcaklık limitinde 80-84 derece arasında çalışıyor, 10-20fps için bence değmez.) 60-70 dereceyi geçmiyor ve benim bilgisayardan mıdır bilmiyorum üflediğinizde ne kadar ses çıkıyorsa o kadar sesli çalışıyor. Yani sorunun cevabına gelirsek Tüm oyunları ayarları kıstığın sürece oynayabilirsin. Yazılımla veya editle ilgiliysen de bir i7-9750H değil ama Visual Studio, Android Studio, Unity, AE, PS, Li vs. sıkıntı yaşamazsın, sorularına açığım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı