Selam, Ryzen 5 3500U işlemciye sahibim, 2GB VRAM ile Vega 8 CSGO, Valorant, LoL gibi oyunları 100 fps üzerinde yağ gibi oynayabilirsiniz. AAA Oyunlara gelecek olursak 1080p Battlefield 1 ve 5'te 60fps oynamakta sorun yaşamadım, CoD: Modern Warfare ve Warzone ilk çıktığında neredeyse kaldırmıyordu, en yüksek 25fps civarı, Titanfall 2'yi 1080p orta'da yine 60fps oynayabilirsiniz, GTA 5 720p düşük ayarlarda 30-40fps oynuyorum, Apex Legends'i ise yine 720p ayarlarda 60-90fps civarı oynuyorum. Bu zorlayıcı oyunlarda Ryzen Controller ile overclock yapmadığın sürece (yaptığımda 90 derece sıcaklık limitinde 80-84 derece arasında çalışıyor, 10-20fps için bence değmez.) 60-70 dereceyi geçmiyor ve benim bilgisayardan mıdır bilmiyorum üflediğinizde ne kadar ses çıkıyorsa o kadar sesli çalışıyor. Yani sorunun cevabına gelirsek Tüm oyunları ayarları kıstığın sürece oynayabilirsin. Yazılımla veya editle ilgiliysen de bir i7-9750H değil ama Visual Studio, Android Studio, Unity, AE, PS, Li vs. sıkıntı yaşamazsın, sorularına açığım.