Çözüldü Vega 8 performansı Vulkan ile artar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun doğruluğu sizce nedir?

Doğruysa bence gayet güzel ve oynanabilir değerlerdir.

Emulator adı: Cemu,
Oyun: The Legend Of Zelda Breath Of The Wıld.

Vega 8'li R3 3200G'yi 8 GB 3200MHz tek kanal RAM ile kullanıyorum.
LoL'ü en yüksek ayarlarda 90-105 arası FPS alıyorum. Sadece gölgeleri kapatınca 120+ alıyorum.
İleri de bir 8 daha takacağım. Taktıktan sonra OC yapsam ne kadar bir FPS artar tahmini?

Son düzenleme:
Çok az etki mi? 10 FPS gerçekten az değer mi sanıyorsunuz? Mevcut sisteminize +10 FPS katıyorsunuz, donanım değiştirmeden. Ne bekliyorsunuz 60-70 FPS artmasını mı?

15-20 imkansız, donanım eklemesi yapmaz isen o kadar artış göremezsin. RAM eklemesi ile 10 FPS almak çok iyi bir şey, Intel sistemlerde 2-3 FPS anca alırsın. Oradan mantık yürüt bence, ha 10 FPS'nin yanında daha stabil bir oyun deneyimi de yaşayacaksın.

15-20 imkansız, donanım eklemesi yapmaz isen o kadar artış göremezsin. RAM eklemesi ile 10 FPS almak çok iyi bir şey, Intel sistemlerde 2-3 FPS anca alırsın. Oradan mantık yürüt bence, ha 10 FPS'nin yanında daha stabil bir oyun deneyimi de yaşayacaksın.

Bu videoyu doğruysa imkanlı belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı