Vega 8 sistem MacOS destekler mi?

321147

Kilopat
Makaleler
6
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 240 GB + Seagate Barracuda 500 GB
Ekran kartı
AMD Radeon Vega 8
Anakart
Asus Prime A320M-K
İşlemci
AMD Ryzen 3 2200G
Bilgisayarım MacOS'un en yeni sürümünü destekler mi? Mojave Monterey fark etmez.
Sistemi aşağı yazıyorum.

Bilgisayarım MacOS'un en yeni sürümünü destekler mi? Mojave Monterey fark etmez.
Sistemi aşağı yazıyorum.
AMD APU sistemler desteklenmiyor. Belki bir şekilde kurulsa bile grafik hızlandırma olmayacaktır desteklenen ve harici ekran kartı olmadığı dışında. İsterseniz harici bir ekran kartını sisteme takıp kurulumu deneyebilirsiniz ancak bu sefer de ses konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

Vay be ceza öncesi yazdığım konu. Duygulandım.

Şimdi sizin amacınız tam olarak ne? macOS mu kuracaksınız yoksa Linux mu? Eğer Linux kuracaksanız Debian ya da Mint yeterli.

Buraya göre Hackintosh desteklemiyor APU ekran kartı. Destekleyen versiyon varsa denenebilir ama hiçbir bilgim yok.

Vay be ceza öncesi yazdığım konu. Duygulandım.

Şimdi sizin amacınız tam olarak ne? macOS mu kuracaksınız yoksa Linux mu? Eğer Linux kuracaksanız Debian ya da Mint yeterli.

Buraya göre Hackintosh desteklemiyor APU ekran kartı. Destekleyen versiyon varsa denenebilir ama hiçbir bilgim yok.
MacOS kuracağım.

@321147

Bu konudaki kurulumu başarıyla yapmış arkadaş. Ama ekran kartı RX 570 olduğu için normal destekleyen bir ekran kartı ile kurulum yapmış. Sizde APU ekran kartı desteklenmediği için biraz zorlanılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı