Öncelikle bilgisayarımdan bahsedeyim: Ryzen 2200G kullanıyorumAPU'nun ekran kartını kullanıyorum bilgisayarda dahili ekran kartı var ama daha az performans veriyor, Sapphire 6570HD. Link:https://www.vatanbilgisayar.com/hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-3503.html
Neyse VGA bir monitör kullanıyorum, Hz'i yetersiz geliyor. Sorum şu: HDMI girişli bir monitör alıcağım, 144 Hz, anakartımda HDMI veya Display Port yok. Ekran kartının HDMI girişini kullanıp görüntü almak istiyorum ve aynı zamanda Vega 8 grafik kartını kullanmak istiyorum, bu mümkün mü?
NOT: VGA portuyla da eski monitörümü 2.monitör olarak kullanmak istiyorum.
arkadaşlar o ekran kartı zaten elimde almıyacağım taktım kullanmıyorum sorduğum şey o ekran kartının hdmi girişini görüntü almak için kullanmak istiyorum bu mümkün mü yani kısacası vega 8 i kullanıcağım ama hdmi portunu sapphireden kullanıcağım mümkünse
Değil. HDMI ile laptopun ekranından görüntü alamazsın. Konnektör ile harici ekran kartı bağlayıp HDMI ile monitör bağlarsan Vega 8 ve bilgisayarın ekranı devreden çıkar.
arkadaşlar o ekran kartı zaten elimde almıyacağım taktım kullanmıyorum sorduğum şey o ekran kartının hdmi girişini görüntü almak için kullanmak istiyorum bu mümkün mü yani kısacası vega 8 i kullanıcağım ama hdmi portunu sapphireden kullanıcağım mümkünse
Değil. HDMI ile laptopun ekranından görüntü alamazsın. Konnektör ile harici ekran kartı bağlayıp HDMI ile monitör bağlarsan Vega 8 ve bilgisayarın ekranı devreden çıkar.