Çözüldü Vega 8'i HD6570 üzerinden kullanabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cenker KADI

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarımdan bahsedeyim: Ryzen 2200G kullanıyorumAPU'nun ekran kartını kullanıyorum bilgisayarda dahili ekran kartı var ama daha az performans veriyor, Sapphire 6570HD. Link:https://www.vatanbilgisayar.com/hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-3503.html
Neyse VGA bir monitör kullanıyorum, Hz'i yetersiz geliyor. Sorum şu: HDMI girişli bir monitör alıcağım, 144 Hz, anakartımda HDMI veya Display Port yok. Ekran kartının HDMI girişini kullanıp görüntü almak istiyorum ve aynı zamanda Vega 8 grafik kartını kullanmak istiyorum, bu mümkün mü?

NOT: VGA portuyla da eski monitörümü 2.monitör olarak kullanmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
arkadaşlar o ekran kartı zaten elimde almıyacağım taktım kullanmıyorum sorduğum şey o ekran kartının hdmi girişini görüntü almak için kullanmak istiyorum bu mümkün mü yani kısacası vega 8 i kullanıcağım ama hdmi portunu sapphireden kullanıcağım mümkünse
Değil. HDMI ile laptopun ekranından görüntü alamazsın. Konnektör ile harici ekran kartı bağlayıp HDMI ile monitör bağlarsan Vega 8 ve bilgisayarın ekranı devreden çıkar.
arkadaşlar o ekran kartı zaten elimde almıyacağım taktım kullanmıyorum sorduğum şey o ekran kartının hdmi girişini görüntü almak için kullanmak istiyorum bu mümkün mü yani kısacası vega 8 i kullanıcağım ama hdmi portunu sapphireden kullanıcağım mümkünse

Değil. HDMI ile laptopun ekranından görüntü alamazsın. Konnektör ile harici ekran kartı bağlayıp HDMI ile monitör bağlarsan Vega 8 ve bilgisayarın ekranı devreden çıkar.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı