Çoğu kişinin bildiği gibi Vega mimarili kartların çıkmasına az kaldı, ve üst seviyeye hitap edecek Vega. Peki 1080P için kart gelir mi? Demek istediğim RX 580 performansının az üstünde, 1080p'de kullanılacak bir kart? Aslında biraz saçma. Neden derseniz, RX 580 varken neden bir daha o performanslarda kart çıksın. Bu düşüncemde herkesin ''zaten Vega çıkacak RX 580 gelene kadar, onu alırsınız'' demesi.
Eğer RX 580 geç gelirse onlara yöneliriz biz de. Eğer böyle bir şey olmazsa 3 4 ay ekran kartsız boş boş bekleyeceğiz.
Ben artık VGA'yı bekleyemeyeceğim GTX1070 alıp işime bakmayı düşünüyorum. 30 Temmuz'da referans modelleri çıkacakmış özel soğutma modelleri çıkana kadar Ağustos'u bulur galiba.
ben artık VGA yı bekleyemeyeceğim GTX1070 alıp işime bakmayı düşünüyorum. 30 Temmuz'da referans modelleri çıkacakmış özel soğutma modelleri çıkana kadar Ağustosu bulur galiba.
Ooo, o zaman bekleyin derim kesinlikle. Ben de artık 580 gelmezse Asus MG248Q falan düşünüyorum. Sistemi topladıktan sonra ekran kartı stoklarıyla uğraşamam birde.
Ooo, o zaman bekleyin derim kesinlikle. Ben de artık 580 gelmeze Asus MG248Q falan düşünüyorum. Sistemi topladıktan sonra ekran kartı stoklarıyla uğraşamam birde.
Beklenmeyip ne yapılır ki? Az önce araştırma yaptım. Dolar 3.70 iken 660 TL olan ekran kartı şuan 3.51 iken 780 TL gibi rakamlara gidiyor. 1750 TL önerilen hazır sistemler 2000 TL civarı seyrediyor. Hemen hemen hepsinde alınabilecek tarzlar stok yok. Perişan edecek bunlar bizi. Yeni sistem toplamak istiyordum ama ben de Vega beklerim daha iyi.