Vega'dan 1080P Kartı Gelecek mi?

@Jira Ben de Vega hakkında bir şeyler duydum, TDP değeri 250,300W olacağına dair. Umarım doğru değildir.
@Emirsrb Sistem güzel. 1070'i kaça aldınız oradaki fiyat KDV'siz fiyat mı yoksa normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam baktım da amazon da fiyatlar uygun gibi GTX1070 alabilirim gibi. Peki bu ürün sağlam bir şekilde geliyor mu ? Gümrük vs. olaylarında başım ağrımasın sonra ?
Amazon bu, tabii ki sağlam bir şekilde gelir. Gelmez ise Amazon'un satış sonrası desteğini söylememe gerek yok sanırım. Gümrük vergisi sepetine eklenir. Yani otomatik ödeyeceksin ve bir sıkıntı çıkmayacak.

Amazon bu, tabii ki sağlam bir şekilde gelir. Gelmez ise Amazon'un satış sonrası desteğini söylememe gerek yok sanırım. Gümrük vergisi sepetine eklenir. Yani otomatik ödeyeceksin ve bir sıkıntı çıkmayacak.
Amazon'dan şüphem yok fakat bizim kargo ve gümrük'deki arkadaşlardan çekiniyorum :D

Amazon'dan şüphem yok fakat bizim kargo ve gümrük'deki arkadaşlardan çekiniyorum :D
Evet, ürün Türkiye'ye girdiğinde Allaha emanet bir şekilde sallama bir kamyon arkasında gelecek size. Şansınıza kalmış. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı