Güzel. SSD'de ekle.Bugün Vatan Bilgisayar'da bu sistemi topladım. Nasıl sizce ? (Kasa ve PSU farklı model olacak.) Eki Görüntüle 243534
Güzel. SSD'de ekle.Bugün Vatan Bilgisayar'da bu sistemi topladım. Nasıl sizce ? (Kasa ve PSU farklı model olacak.) Eki Görüntüle 243534
Belirtmeyi unutmuşum SSD mevcut. Kingston Hyperx Savage 120GB.Güzel. SSD'de ekle.
Gerçekten pahalı. Amazon'dan neden 1800TL'ye GTX 1080 almadınız ki.KDV'siz fiyat hocam KDV'li fiyatı 2160 TL![]()
Hocam baktım da amazon da fiyatlar uygun gibi GTX1070 alabilirim gibi. Peki bu ürün sağlam bir şekilde geliyor mu ? Gümrük vs. olaylarında başım ağrımasın sonra ?Gerçekten pahalı. Amazon'dan neden 1800TL'ye GTX 1080 almadınız ki
Amazon bu, tabii ki sağlam bir şekilde gelir. Gelmez ise Amazon'un satış sonrası desteğini söylememe gerek yok sanırım. Gümrük vergisi sepetine eklenir. Yani otomatik ödeyeceksin ve bir sıkıntı çıkmayacak.Hocam baktım da amazon da fiyatlar uygun gibi GTX1070 alabilirim gibi. Peki bu ürün sağlam bir şekilde geliyor mu ? Gümrük vs. olaylarında başım ağrımasın sonra ?
Amazon'dan şüphem yok fakat bizim kargo ve gümrük'deki arkadaşlardan çekiniyorumAmazon bu, tabii ki sağlam bir şekilde gelir. Gelmez ise Amazon'un satış sonrası desteğini söylememe gerek yok sanırım. Gümrük vergisi sepetine eklenir. Yani otomatik ödeyeceksin ve bir sıkıntı çıkmayacak.
Evet, ürün Türkiye'ye girdiğinde Allaha emanet bir şekilde sallama bir kamyon arkasında gelecek size. Şansınıza kalmış.Amazon'dan şüphem yok fakat bizim kargo ve gümrük'deki arkadaşlardan çekiniyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.