Emrekibarr
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci,Antrenör,Spor Bilimci
Arkadaşlar merhaba. Thermaltake HG570 tg model 750W PSU'lu olan kasam vardı. PSU arızalandı garantiye yolladım. 10.03.2025 tarihinde ellerin ulaştı ve 8 gündür hiçbir işlem yapmıyorlar, böyle kötü bir teknik servis yoktur sanırım, sitelerinde ürün arıza takibi yok sürekli arayıp durumunu sormam gerekiyor ve telefona çıkan adam hayattan bezmiş gibi kurumsallıktan uzak bir şekilde cevap veriyor mahalle ağzı ile. Kesinlikle bu garanti servisinin hizmet verdiği markaların ürünlerini almayın.
Daha önce sıvı soğutmam ve ekran kartımda arıza olmuştu garanti servisi arena bilgisayardı adamlara kargo ulaşır ulaşmaz 1-2 günde tamir veya değişim neyse hemen bildiriyorlardı.
Vektron elektronik o kadar çok markaya hizmet vermesine rağmen kurumsallıktan uzak ve yetersizdir benim açımdan. Kanun 20 iş günü olmasını bahane ederek ağır ağır iş yapıyorlar kesinlikle önermiyorum.
Daha önce sıvı soğutmam ve ekran kartımda arıza olmuştu garanti servisi arena bilgisayardı adamlara kargo ulaşır ulaşmaz 1-2 günde tamir veya değişim neyse hemen bildiriyorlardı.
Vektron elektronik o kadar çok markaya hizmet vermesine rağmen kurumsallıktan uzak ve yetersizdir benim açımdan. Kanun 20 iş günü olmasını bahane ederek ağır ağır iş yapıyorlar kesinlikle önermiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: