Veli izni olmadan Papara Edu Card kullanılabılir mı?

Metnopat

Centipat
Katılım
21 Mart 2022
Mesajlar
262
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Black Card sipariş etmeyi düşünüyordum ama veli izni istiyor. Lite Card da kaldırılmış. Bende edu Card almayı düşünüyorum. Uygulamada edu Card tanımla deyince veli uyarısı olmuyor. Kart bilgilerini gir diyor. Şimdi ben Card'ı alsam uygulamada Card bilgileri girsem o aşamadan sonra tekrar veli izni ister mi?
 
Papara veli izni mi istiyordu? Kaç yaşındasınız ki? İzin olmadan Edu Card istiyorsanız Hepsiburada gibi yerlerden sipariş edebilirsiniz ama Edu Card önermem tam anlamıyla yetkiniz olmuyor kartta. Ayrıca Lite Card kalkmadı sadece Black Card ile birleştirip tek bir tür Papara Card yaptılar renk seçenekli olarak.
 
Black Card alın veli iznini de başka bir hesaptan yaparsınız ama ben Papara hesabını kurduğumda doğum tarihi istemedi?
 
Black Card alın veli iznini de başka bir hesaptan yaparsınız ama ben Papara hesabını kurduğumda doğum tarihi istemedi?
Doğum tarihi de dahil kimlik bilgileri istiyor hatta bu sene yeni bir şey getirmişler galiba yeni açılan hesaplardan kimlik fotoğrafı da istiyor. Ama dediğimiz gibi veli izni diye bir şey yoktu en son.
 
Hesabı onaylamak için istiyor hocam.

Emin misiniz hocam? Daha geçenlerde kuzene çıkarttık hiçbir şey istemedi. T.C. kimliğini ön ve arka yüzünü okutucaksın sonra da yüz tanıma gerçekleştirecek. Daha sonra kimlik için adres falan giriyorsun ve oluyor diye biliyorum.
 
Bende istemedi kart çıkarırken mi istiyor?
Hesabı onaylatmak için istiyor. Hesabı onaylatmak ve kart almak için de kimlik bilgileri lazım yani evet.

Hesabı onaylamak için istiyor hocam.
Demek ki yeni gelmiş, yapacak bir şey yok. O izni yaptırmanız lazım diye düşünüyorum, izin olmadan hesap onaylanmaz. Onaysız hesaba da kart tanımlanmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı