Veli onayı istemeyen kart önerisi

İninal istemiyor ancak almak saçma, kısıtlıyor çoğu şeyi. Ayrıca para kesiyor.
Ya hocam para kesmesi zerre umurumda değil. Yeter ki veli onayı istemesin bana lazım. Ininal istiyor galiba.

Onu bilmiyorum ancak para gönderemiyorsun, dediğim gibi birçok özellik kısıtlanıyor kullanma daha iyi.
Hocam ininal veli onayı istiyor. Sadece steam gibi platformlardan oyun alacağım.

Hocam 13 yaşından büyükseniz Papara veya hadi kullanın veli onayı istemiyor sizin TC'nizi istiyor

Hocam 13 yaşından büyükseniz Papara veya hadi kullanın veli onayı istemiyor sizin TC'nizi istiyor
Papara istiyor. Hadi galiba istemiyor. Nasıl alacağım? Bu arada TC ne için istiyor?

Hocam sorun çıkarmaz mi?
Ben öyle kullanmıştım, velim oğlumla birlikte birikim yapmak için açacağız hesabı demişti. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı zaten para almıyorum, göndermiyorum, sadece para yatırıp oyun alıyordum. Siz doğru düzgün yerlere para yatırmaya bakın, gidip kumar sitesine, yasadışı sitelere yatırırsanız sorun çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…