Veli onayı istemeyen kart önerisi

Son yıllarda artık veli onaysız kart kalmadı diyebilirim bende Papara Tosla ve ininal 3'ü de var ancak 3'ü de artık veli onayı istiyor eger veli onayı yapmazsanız internetten alısverisi engelliyor ve para bile cekemeyebiliyorsunuz bence Papara alıp NFC destekli bir telefonla veli onayı yapın.

Ben öyle kullanmıştım, velim oğlumla birlikte birikim yapmak için açacağız hesabı demişti. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı zaten para almıyorum, göndermiyorum, sadece para yatırıp oyun alıyordum. Siz doğru düzgün yerlere para yatırmaya bakın, gidip kumar sitesine, yasadışı sitelere yatırırsanız sorun çıkarır.
Hocam sadece epic games ve steam de kullanacağım. Hocam garip geldi yapsam mı yapmasam mı anlamadım. Elimde 2 seçenek var ikiside riskli.
1-) Steam cüzdan kodları var. Migros da var ise onları alıp oyunlar almayı planlıyorum.
2-)Hadi kartını alacağım.

Hocam sadece epic games ve steam de kullanacağım. Hocam garip geldi yapsam mı yapmasam mı anlamadım. Elimde 2 seçenek var ikiside riskli.
1-) Steam cüzdan kodları var. Migros da var ise onları alıp oyunlar almayı planlıyorum.
2-)Hadi kartını alacağım.
Size bağlı. Risk falan yok sadece birinde para yatırıyorsun, oyun alıyorsun. İkisi de aynı gerçi. Velinizle konuştunuz mu?

Hocam sadece Epic Games ve Steam de kullanacağım. Hocam garip geldi yapsam mı yapmasam mı anlamadım. Elimde 2 seçenek var ikisi de riskli.
2-)hadi kartını alacağım.

Bence cüzdan kodu alın çünkü artık yavas yavas her ön odemeli kartlara veli onaysız kısıtlama ekliyorlar önce Papara sonra Tosla ve en sonda ıninala'a geldi. Tosla'ya gelince ininala sonra Papara'ya gectim veli iznini hallettim. Gecen gun kardesim ininaldan alısveris yapabilmisti ama icindeki para cekilemiyor sadece yatırılabiliyor Papara onaysızdada oyle.

Hocam eger gizli alacaksanız arkadasınızın kartından almanız daha iyi olur çünkü ininalda Papara'da Tosla'da veli onayı istiyor hesap acabilmek icin ya da sizin de dediginiz gibi marketlerden cüzdan kodu alabilirsiniz. Hadi hakkında bilgi sahibi degilim.

Son düzenleme:
Size bağlı. Risk falan yok sadece birinde para yatırıyorsun, oyun alıyorsun. İkisi de aynı gerçi. Velinizle konuştunuz mu?
Hayır gizli alacağım.

Bence cüzdan kodu alın çünkü artık yavas yavas her ön odemeli kartlara veli onaysız kısıtlama ekliyorlar önce Papara sonra Tosla ve en sonda ıninala'a geldi. Tosla'ya gelince ininala sonra Papara'ya gectim veli iznini hallettim. Gecen gun kardesim ininaldan alısveris yapabilmisti ama icindeki para cekilemiyor sadece yatırılabiliyor Papara onaysızdada oyle.

Hocam eger gizli alacaksanız arkadasınızın kartından almanız daha iyi olur çünkü ininalda Papara'da Tosla'da veli onayı istiyor hesap acabilmek icin ya da sizin de dediginiz gibi marketlerden cüzdan kodu alabilirsiniz. Hadi hakkında bilgi sahibi degilim.
Cüzdan kodu nereden bulabilirim? Epic games de cüzdan kodu yok galiba. Hadi almak istiyorum çünkü kullanımı basit ve veli onayı istemiyor galiba. Arkadaşım senin oyuncağın miyim diye beni azarladı biraz da aramıza baya mesafe koyduk. O yüzden arkadaşım kartından alamam. Hadi nasıldır acaba merak ediyorum.

Icinden para cekilemiyor sadece yatırılabiliyor dediginiz yeri anlamadım. Amacım zaten yatırıp oyun almak.

Son düzenleme:
Hayır gizli alacağım.

Cüzdan kodu nereden bulabilirim? Epic Games'te cüzdan kodu yok galiba. Hadi almak istiyorum çünkü kullanımı basit ve veli onayı istemiyor galiba. Arkadaşım senin oyuncağın miyim diye beni azarladı biraz da aramıza bayağı mesafe koyduk. O yüzden arkadaşım kartından alamam. Hadi nasıldır acaba merak ediyorum.

Icinden para cekilemiyor sadece yatırılabiliyor dediginiz yeri anlamadım. Amacım zaten yatırıp oyun almak.

Yani karta para yatırabiliyorsunuz ama cekemiyorsunuz sadece yatırmaya izin verebiliyor. Hadi de veli izni yoksa kullanabilirsiniz.

Hadi kart 100TL sanırım peki uygulamayı indirince geri veriyor mu bir kart icin 100TL cok fazla bence.

Yani karta para yatırabiliyorsunuz ama cekemiyorsunuz sadece yatırmaya izin verebiliyor. Hadi de veli izni yoksa kullanabilirsiniz.

Hadi kart 100TL sanırım peki uygulamayı indirince geri veriyor mu bir kart icin 100TL cok fazla bence.

50 TL veriyor galiba. Hadi kartını pek anlamadım. A101 yaptığı bir kart. İnternet oyun alınıyor mu acaba? Cüzdan kodları nerede satılıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı